Andreea Marin, despre al doilea convoi umanitar în lupta împotriva coronavirusului: “Ziua de azi e o furtună!”. Ce a anunțat vedeta

Diana Radu 27.03.2020, 13:31
Andreea Marin, despre al doilea convoi umanitar în lupta împotriva coronavirusului: “Ziua de azi e o furtună!”. Ce a anunțat vedeta

Andreea Marin va livra astăzi cel de-al doilea convoi umanitar care se va realiza simultan atât în București, cât și în Constanța, Craiova, Iași, Satu-Mare, Brașov, Timișoara, Cluj, Galați și Ploiești. Reamintim că primul convoi a fost livrat acum câteva zile, iar totalul produselor donate s-a ridicat la valoarea de 440.000 de euro.

Ce spune Andreea Marin despre al doilea convoi umanitar

Cunoscuta vedetă s-a implicat încă din primele zile în lupta în potriva coronavirus, fiind un ajutor de nădejde pentru România în aceste vremuri. Andreea Marin a reușit într-un timp record cu ajutorul oamenilor cu suflet și cu posibilități și nu numai, care au donat câte 2 euro, dar și a marilor firme, să strângă un minim necesar de alimente, de produse de igienă, dar și de produse destinate sistemului sanitar. Astfel, vedeta va gestiona astăzi livrarea celui de-al doilea convoi umanitar cu astfel de produse.

andreea marin, coronavirus, al doilea convoi umanitar
Ce spune Andreea Marin despre al doilea convoi umanitar

Despre cel de-al doile convoi umanitar, Andreea Marin spune că a fost mai greu de gestionat, dar că efortul a meritat. Vedeta și-a petrecut zilele vorbind non-stop la telefon, scrrind mailuri, făcând calcule și preluând comenzi, informații și acte pentru a putea coordona convoiul național ce urmează să fie azi livrat simultan în 10 orașe din țară.

De asemenea, vedeta spune că în aceste vremuri grele pe care le traim a reușit să dea peste oameni binevoitori, săritori și cu o inimă mare care au contribuit enorm la acest gest de binefacere. Mai mult, Andreea Marin îi curajează și pe ceilalți să doneze 2 euro și să se alăture luptei împotriva coronavirusului.

„Ziua de azi e o furtună! Nu am reușit să aștern un cuvânt aici până la această oră, vorbind non stop la telefon și scriind mailuri, făcând calcule, dând și preluând comenzi, informatii, acte, coordonând un convoi umanitar la nivel național pe care îl vom transforma în realitate mâine, simultan în București, Constanța, Craiova, Iași, Satu-Mare, Brașov, Timișoara, Cluj, Galați, Ploiești, iar distribuția se va ramifica de acolo și în alte localități. Suntem o mânaă de oameni, de fapt, să fiu sinceră, nici cât degetele de la o mână, asta e adevărul”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook ieri.

Urmăriți Impact.ro și pe