Andreea Marin, pusă să aleagă între Lavinia Pîrva și Mihaela Rădulescu. Zâna a răspuns fără ezitare

Badea Violeta 14.02.2022, 15:57

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au avut parte de mai multe conflicte de-a lungul timpului. Cele două au împărțit atât publicul, cât și iubirea pentru Ștefan Bănică Jr. Nu doar diva de la Monaco a fost rivala Zânei, ci și Lavinia Pîrva. Nu de puține ori, vedeta a recunoscut că a suferit cumplit după ce a aflat că tatăl copilului ei a înșelat-o cu solista. Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Andreea Marin a fost pusă să aleagă între cele două. Iată pe cine preferă!

Pe cine preferă Andreea Marin dintre Lavinia Pîrva și Mihaela Rădulescu

Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Marin a fost invitată să participe la celebra rubrică de „Sosuri iuți”, unde vedeta s-a văzut nevoită să răspundă la mai multe întrebări incomode ca să nu mănânce picant.

La un moment dat, Cătălin Măruță a pus-o în postura de a alege pe cine ar arunca de pe o barcă, dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva, în cazul în care ar fi fost nevoită să arunce pe cineva în ocean pentru a se salva.

Zână nu a stat prea mult pe gânduri și a spus că ar prefera să o salveze pe Mihaela Rădulescu. Ulterior, aceasta a oferit și câteva argumente.

„Ești pe o barcă în mijlocul oceanului, iar ca să te salvezi, ești obligată să arunci un membru al echipajului. Echipajul este format din Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva, pe cine alegi să arunci pentru a te salva?”, a fost întrebarea prezentatorului.

„Tot ce facem aici este o glumă și sper că își dau seama cei de acasă. Răspunsul meu a fost fără ezitare, Mihaela Rădulescu că știe că înoate.”, a fost răspunsul dat de Andreei Marin.

Ce părere are Andreea Marin despre Ștefan Bănică Jr. acum
Andreea Marin si Ștefan Banică Jr.

Motivul pentru care au divorțat Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr, tatăl copilului ei, au fost căsătoriți între 2005 și 2013. La acea vreme, cei doi formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din țara noastră și mulți s-au întrebat de ce s-a ajuns la separare.

Ulterior, zâna a recunoscut că a fost înșelată de partenerul ei de viață, lucru care a făcut-o să sufere foarte mult. Recent însă aceasta a dezvăluit că nu doar din acest motiv au decis să meargă pe drumuri separate.

„Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire.

Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece.”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță.

În prezent, vedeta se iubește cu Adrian Brâncoveanu, în timp ce Ștefan Bănică Jr. este căsătorit cu Lavinia Pîrva, cu care are și un băiețel pe nume Alexandru, în vârstă de aproape 3 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...