Imaginile cu Andreea Marin și fiica sa au atras imediat atenția fanilor. Cum au apărut cele două împreună. Foto

Andreea și Violeta se bucură de timpul petrecut împreună Foto - libertatea.ro

Andreea Marin se poate considera o femeie împlinită. Iubește din nou, în ciuda unei vieți amoroase cu suișuri și coborâșuri și se bucură de fiica sa. Până nu demult, Andreea visa la ziua în care va avea un copil. Iar dorința i s-a împlinit când Zâna a dat naștere Violetei, fiica sa și a lui Ștefan Bănică Jr. Cele două s-au fotografiat recent și au stârnit un val de reacții din partea admiratorilor.

“2 Violete. O singură dragoste. Infinită.”

Aceasta este descrierea pe care a ales-o Andreea pentru a-și dezvălui dragostea față de fiica sa. Cele două s-au fotografiat într-o ipostază relaxată, bucurându-se de timpul petrecut împreună. Iar imaginile ne confirmă încă o dată că Violeta o moștenește pe mama sa. Cele două sunt prezențe extrem de plăcute și zâmbitoare.

Andreea și Violeta par să aibă o relație extrem de frumoasă și naturală, de vreme ce au ales să se prostească în fața camerelor. Rezultatul le-a amuzat, dar a stârnit un val de reacții în rândul fanilor.

Andreea Marin, alături de fiica sa, Violeta Foto - Facebook

Andreea Marin, alături de fiica sa, Violeta
Foto – Facebook

Andreea Marin, apariții discrete alături de fiica sa

Violeta nu prea apare alături de mama sa, probabil din dorința de a nu o expune excesiv în public. Și pentru că este mereu discretă în privința vieții private, Andreea a primit un val de aprecieri în urma postării. Fotografia celor două a adunat 1,5 mii de comentarii și aproximativ 54 de mii de aprecieri. Majoritatea celor care au reacționat la fotografie postată de Andreea le-au urat celor două numai bine. De asemenea, cu toții au remarcat frumusețea inocentă a fiicei Andreei Marin, spunându-i că îi seamănă Zânei.

Ce frumoase sunteți amândouă.

Este o minune.. O fetiță foarte frumoasă.. Îți seamănă perfect!! Una și aceiași…doar culoarea ochilor diferă… Vă pup.. Mult succes.. Și reușite în toate…

Adevarate clipe fericite, peste ani vor fi amintiri plăcute. Multă sănătate și respect.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI