Andreea Marin, primele declarații despre al doilea copil. Își dorește să fie din nou mamă la 45 de ani

Pentru că s-a tot discutat în presă despre posibilitatea ca Andreea Marin să își mai dorească încă un copil, iată că vedeta vine cu precizări importante despre acest lucru. Ce are în plan celebra Zână a Surprizelor, în viitorul apropiat?

Andreea Marin, mamă pentru a doua oară?

O știm cu toții și o iubim, este vedeta noastră care ne-a intrat definitiv în suflet. Este Andreea Marin. Frumoasa brunetă are un trecut destul plin al relațiilor închegate în plan amoros, dar de această dată, pare că este mai fericită ca oricând. Andreea Marin radiază de fiecare dată la brațul iubitului său Adrian Brâncoveanu și se pare că îi priește relația alături de consulul României în Libia.

Relația lor este una discretă, care a stat, de cele mai multe ori, departe de ochii presei și ai curioșilor. Cei doi formează acum unul din cele mai apreciate și elegante cupluri din întregul showbiz românesc.

Însă în ultimele luni s-a tot vorbit despre posibilitatea ca Andreea Marin să rămână din nou însărcinată, iar Adrian să devină tată pentru prima dată. Andreea mai are o fiică, Violeta, rezultată din căsnicia cu celebrul Ștefan Bănică Junior. Fetița a crescut mare deja, are 12 ani și urmează să calce în curând pe treptele adolescenței.

Surpriza, însă, cu care ne-a surprins pe toți constă în faptul că Andreea Marin spune că își mai dorește să devină mamă, pentru a doua oară. Vedeta ia în calcul posibilitatea de rămâne din nou însărcinată, chiar și în ciuda faptului că are deja 45 de ani.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, declara, în trecut, pentru Libertatea, Andreea Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI