Andreea Marin, mărturisiri uimitoare despre iubitul ei! Anunț-surpriză la 3 ani de relație

Redacția IMPACT 30.04.2020, 10:05
Andreea Marin, mărturisiri uimitoare despre iubitul ei! Anunț-surpriză la 3 ani de relație

Andreea Marin, mărturisiri uimitoare despre iubitul ei! Anunț-surpriză la 3 ani de relație, cum percepe instituția căsătoriei și ce anume apreciază la omul de lângă ea.

Andreea Marin, mărturisiri uimitoare despre iubitul ei! Anunț-surpriză la 3 ani de relație

Andreea Marin e consistentă cu ea însăși atunci când vorbește despre iubire și relații. Asta este o probă a onestității, desigur. Integritatea personală a avut-o dintotdeauna, iar excerițiul sincerității vine de la sine.

Andreea Marin are o relație de trei ani de zile cu Adrian Brâncoveanu. Este unul dintre subiectele aduse în discuție într-un interviu acordat revistei Viva. Andreea spune că bunătatea, frumusețea interioară, potrivirea lor au atras-o la bărbatul din viața ei:

„Voi vorbi doar în numele meu. M-a atras potrivirea noastră. Bunătatea. Frumusețea din interior”.

„Tr[iesc dragostea la timpul prezent”

„Nu am nostalgii. Dragostea o trăiesc la timpul prezent”

Andreea a ajuns la acea maturitate emoțională care-i permite să vadă limpede și să știe clar ce anume-și dorește de la o relație. Pentru ea, instituția căsătoriei nu este falimentară. Mai crede în uniunea dintre două persoane și spune că trăiește dragostea la timpul prezent:

„Da, cred (în instituția căsătoriei, n.red.). Potrivirea între oameni este, e adevărat, o loterie. Momentele în care viețile li se unesc ar putea fi nepotrivite, nu doar caracterele lor. Dacă ai întâlni același om când a trecut mai mult prin viață, poate că destinul relației ar fi altfel sau dacă el te-ar întâlni pe tine când s-ar dovedi că ești mai înțeleaptă. În același timp, e și o chestiune de chimie pe termen lung. Dar eu nu mă plâng și nu am nostalgii din acest punct de vedere, dimpotrivă. Dragostea o trăiesc la timpul prezent”.

Urmăriți Impact.ro și pe