Andreea Marin, mărturie despre relația cu fiica ei, Violeta. „M-am întrebat dacă sunt o mamă bună”

Ioana Bucur 12.12.2021, 08:46
Andreea Marin, mărturie despre relația cu fiica ei, Violeta. „M-am întrebat dacă sunt o mamă bună”

Cu toate că au o legătură specială, iar vedeta radiază de fericire și mândrie de fiecare dată când vorbește despre ea, există, în mod inevitabil, și momente mai dificile, în care nesiguranța se strecoară în inima părintelui. Cu doar câteva zile înainte de ziua de naștere a adolescentei, Andreea Marin a făcut o mărturie emoționantă despre relația cu fiica ei, Violeta.

Mai ocupată ca oricând: „Muncesc 14-16 ore pe zi” 

Sfârșitul lunii noiembrie dă startul unui maraton de evenimente frumoase în viața vedetei, însă, an de an, Andreea Marin se dedică trup și suflet campaniilor umanitare ce pot aduce un strop de fericire în sufletele celor cu care soarta nu a fost prea generoasă. O sarcină deloc ușoară. Prezentatoarea a dezvăluit că, în această perioadă, lucrează chiar și 16 ore pe zi, iar oboseala își spune cuvântul. Cu toate astea, efortul merită din plin.

„Sincer, nu îmi place să mă plâng, dimpotrivă, îi mulțumesc lui Dumnezeu că îmi dă putere să fac ceea ce pot pentru a lăsa ceva în urma mea. Da, decembrie e întotdeauna pentru mine o lună foarte plină, muncesc 14-16 ore pe zi, se adună și multă oboseală, dar merită. De pildă, campaniile umanitare din decembrie, tradiție la final de an, îmi aduc atâta emoție și bucurie, încât tot efortul e răsplătit de ceea ce simt privind bucuria din ochii oamenilor!”, a spus Andreea Marin, potrivit Fanatik.ro.

După ce a trecut și ea prin experiența Covid-19, vedeta le-a oferit un moment de neuitat pacienților internați la Institutul Marius Nasta din București. Împreună cu echipa ei și ajutată de Paula Seling, Andreea Marin a împărțit oamenilor cadouri și a organizat un spectacol de colinde, în curtea spitalului.

Andreea Marin, mărturie despre relația cu fiica ei, Violeta
Andreea Marin și fiica sa, Violeta

„M-am întrebat dacă sunt o mamă bună”

De departe, cel mai important moment al lunii decembrie rămâne, pentru Andreea Marin, ziua de naștere a fiicei ei, Violeta, care, pe 15 decembrie va împlini 14 ani. Prezentatoarea nu a vrut să dea prea multe detalii despre eveniment.

„Nu pot să vă spun detalii despre ce vom face de ziua ei, e bucuria ei, așa că tot ce voi face e să fiu cu tot ce pot alături de ea într o zi frumoasă, împlinește 14 ani și pot să spun că sunt peste măsură de emoționată”, ne-a mai spus vedeta.

Nu ai cum să nu observi mândria din glas și fericirea de pe chipul Andreei Marin de fiecare dată când vorbește despre Violeta. Cele două au o relație specială, însă, mărturisește vedeta, axistă și momente mai dificile.

„Sigur că am mai avut momente în care m-am întrebat dacă sunt o mamă bună și e firesc. Cred că toți părinții trec prin îndoieli, mai ales când ne luptăm să împacăm și munca, și grija pentru cei de acasă, și timpul pare prea scurt mereu”, a mai declarat Andreea Marin, pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...