Andreea Marin, despre drama care se ascunde în spatele zâmbetului ei: “Mi-au scos 800 de grame de tumoră”

bogdan 04.09.2019, 18:30
Andreea Marin, despre drama care se ascunde în spatele zâmbetului ei: “Mi-au scos 800 de grame de tumoră”

A trecut prin multe momente grele, iar viața a învățat-o să devină o femeie puternică. În spatele zâmbetului pe care mereu îl afișează, Andreea Marin ascunde o dramă peste care a reușit să treacă cu greu. Vedeta de televiziune a suferit o intervenție chirurgicală importantă, după ce a primit un verdict dur din partea medicilor. Cum a reușit să depășească ea problemele medicale, în materialul următor!

Andreea Marin, suspectă de o boală crâncenă

Fosta prezentatoare a emisiunii “Surprize, surprize” de la TVR1, Andreea Marin, mărturisește că a avut parte de o cumpănă la sfârșitul anului trecut, pe care din fericire a reușit să o treacă cu brio.

Vedeta de televiziune a fost suspectă de cancer, după ce s-a trezit, din senin, cu o excrescență în zona cervicală, scriu ziariștii de la Click!.

Drept urmare, aceasta s-a lăsat pe mâna specialiștilor pentru o intervenție chirurgicală care avea să-i decidă viața. În luna noiembrie 2018, Andreea a primit acest verdict dur din partea medicilor.

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist.

Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană, doctorul Dragoș Zamfirescu. Drumurile noastre s-au întâlnit într-o campanie umanitară la care am pus umărul – «Zetta – Ajută-ne să ajutăm!», a povestit Andreea Marin, potrivit click.ro.

Andreea Marin a trecut prin clipe grele. Vedeta s-a confruntat cu grave probleme de sănătate
Andreea Marin a trecut prin clipe grele

Cum a reușit Andreea Marin să depășească problemele medicale

“Am trecut printr-o bopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară.

E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin”, a povestit Andreea Marin conform site-ului click.ro.

Experiența și-a lăsat puternic amprenta asupra vedetei, însă din fericire lucrurile au luat o întorsătură bună pentru ea. În urma rezultatului biopsiei, prezentatoarea a aflat că tumora era benignă.