Andreea Marin, la un pas să fie prădată de hoți sâmbătă seara. Cum a scăpat vedeta TV. ”Am experiență”

Ana Anitoiu 21.03.2021, 13:24

Andreea Marin a fost la un pas să fie prădată de hoți sâmbătă seara. Vedeta de televiziune, care a mai trăit un astfel de episod, în urmă cu câțiva ani, a povestit cum a scăpat de această dată fără pagube materiale. Ea le-a transmis infractorilor un mesaj important.

Andreea Marin, la un pas să fie prădată de hoți. Cum a scăpat

Vedeta a povestit că tentativa de spargere a locuinței sale nu a avut succes. Motivul pentru care infractorii n-au avut nicio șansă a fost acela că Andreea Marin s-a învățat minte, în urma unei experiențe similare pe care a avut-o în urmă cu șase ani.

”Este adevărat, a existat aseară o tentativa de spargere a locuinței, însă fără succes, întrucât după ce am avut o alta experiență de acest gen, furt din clădire, acum câțiva ani, am schimbat sistemul de securitate, am trecut recent și prin renovare schimbând ferestrele si ușile cu unele performante, securizate”, a spus Andreea Marin, potrivit Spynews.

Andreea Marin, la un pas sa fie pradata de hoti sambata seara. Cum a scapat vedeta TV. ”Am experienta”
Andreea Marin

Andreea Marin, mesaj pentru hoți

De asemenea, Andreea Marin a precizat că și în cazul în care hoții ar intra în clădire, aceștia ar dezamăgiți. Vedeta a precizat că nu păstrează în casă obiecte foarte valoroase, cum ar fi bijuterii sau bani numerar. Nici laptopul ei n-ar fi fost la îndemâna infractorilor, deoarece îl poartă cu ea mereu. În plus, chiar dacă le-ar fi reușit să sustragă ceva, infractorii s-ar fi trezit cu o mare surpriză.

”În plus, acești hoți, chiar daca ar întra în clădire, sincer ar fi dezamăgiți, noi avem un principiu: nu ținem în casa obiecte de valoare mare, gen bijuterii valoroase, nici bani cash, singurul lucru cu care ar putea pleca sub braț un hoț ar fi vreun televizor, laptopul e cu mine mereu și oricum electronicele sunt detectabile după IP în ziua de azi, așadar îi pun în pericol după aceea. Firma de securitate a sosit la fața locului, la fel și Poliția și cineva apropiat, nu au avut nici prea mult timp la dispoziție”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin, despre cei care au încercat să dea spargerea

Totodată, Andreea Marin a spus că autoritățile au deschis un dosar penal pentru tentativă de furt calificat. Vedeta a precizat că nu îi face plăcere această situație, pentru că este un om pașnic. Însă, fiecare om trebuie să răspundă pentru ceea ce face.

”Dacă acum câțiva ani hoții au fost prinși și apoi încarcerați, în acest moment, pentru cazul prezent, autoritățile au deschis dosar penal pentru infracțiunea de tentativă de furt calificat. Nu îmi face plăcere situația, nu îmi place să văd oameni puși sub acuzare, sunt un om pașnic, dar fiecare om ar trebui sa fie conștient că poartă răspunderea faptelor sale”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin, prădată de hoți în urmă cu șase ani

Aceasta nu este prima dată când Andreea Marin a devenit ținta hoților. În urmă cu șase ani, când era căsătorită cu medicul Tuncay Ozturk, a avut loc o spargere a locuinței ei. Ea călătorea din Turcia către România în acel moment, iar partenerul ei nu se întorsese de la locul de muncă.

Atunci, hoții și-au făcut de cap. Au furat câteva bijuterii pe care Andreea Marin le avea atunci în locuință. Însă, ulterior, vedeta a spus că paguba materială pe care au făcut-o infractorii nu a fost una mare. Totuși, ea a precizat că „paguba psihologică a fost foarte importantă”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...