Andreea Marin, la spital chiar înainte de Paşte. Ce se întâmplă cu vedeta: „De multe ori ignorăm semnele”

Stan Filon 23.04.2022, 17:46
Andreea Marin, la spital chiar înainte de Paşte. Ce se întâmplă cu vedeta: „De multe ori ignorăm semnele”

Andreea Marin a ajuns la spital, chiar înainte de Paște. Vedeta de televiziune a vrut să se asigure că totul este în regulă cu inima sa, după ce a tras o sperietură puternică, în urmă cu ceva timp, când a crezut că a suferit un infarct. De atunci, prezentatoarea de televiziune merge regulat la cardiolog pentru un control de rutină, mai ales după ce a aflat din familia sa că nu este de joacă cu astfel de probleme.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin a ajuns la spital, chiar înainte de Paşte

Prezentatoarea TV Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio prezentare. Se numără printre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România și își încântă fanii de atâta timp cu emisiunile sale. Vedeta de televiziune a tras o spaimă de zile mari, în urmă cu ceva timp, când a crezut că suferă un infarct. Se afla la volan, așa că a fost nevoită să tragă pe dreapta și să cheme de urgență ambulanța.

Din fericire, a fost doar o sperietură puternică, iar medicii au confirmat faptul că vedeta nu a suferit un infarct, așa cum a crezut, ci de vină a fost stresul, dar și oboseala care se acumulase după ce a recunoscut că muncise destul de mult pentru emisiunea sa de la Televiziune Publică.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin a ajuns la spital, chiar inainte de Paste
Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin a ajuns la spital, chiar inainte de Paste

Vedeta a împărtășit rezultatul analizelor cu fanii săi

Speriată de problemele cardiace cu care s-au confruntat rudele sale, Andreea Marin a început de atunci să facă regulat controale la cardiolog, pentru a se asigura că este sănătoasă. Așa s-a întâmplat recent, când Andreea Marin a mers la spital, chiar înainte de Paște. Vedeta a împărtășit rezultatele analizelor cu fanii săi de pe rețelele sociale. Concluzia: are o inimă puternică, care bate cu putere.

„Grija față de inimă stă, de cele mai multe ori, în mâinile noastre. Știu, de multe ori ignorăm semnele, iar despre prevenție… pare doar o poveste. Dar eu știu bine, după ce oameni dragi din familie au suferit de boli cardiace și chiar și-au pierdut astfel viața, cât de important e să am grijă de inima mea. Azi, m-am întors la Spitalul Monza, la ultimul control de rutină, ca să întru în sărbători liniștită, așa cum mi-am propus. Și veștile doamnei doctor Dana Constantinescu pentru mine au fost bune. Am o inima mare și bate cu putere ! Mulțumesc! La plecare, am admirat, ca de fiecare dată când ajung aici, picturile minunate care te întâmpină și oferă bucurie ochilor, minții și inimii. Cea cu îngeri e preferata mea. Un gând bun și sănătate, că-i mai bună decât toate!”, a scris vedeta pe contul său.

Fanii i-au urat toate cele bune și au felicitat-o pentru faptul că are grijă de sănătatea sa și i-au urat ei și familiei sale un Paște fericit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...