Probleme pentru Minodora. Cântăreaţa a recunoscut cu mare durere: „Stau prin spitale” (Exclusiv)

Ioana Bucur 22.04.2022, 18:32
Probleme pentru Minodora. Cântăreaţa a recunoscut cu mare durere: „Stau prin spitale” (Exclusiv)

Anul acesta, Paștele nu va aduce bucurie în sufletul îndrăgitei artiste. Contactată de reporterii Playtech – Impact.ro, Minodora a dezvăluit, în exclusivitate pentru site-ul nostru, că trece prin momente cumplite. Cântăreața a recunoscut cu mare durere că își petrece zilele mai mult în spital, îngrijorată pentru mama sa, care se luptă cu o serie de probleme de sănătate grave.

Minodora trece prin momente cumplite

Minodora și „Mica”, mama sa, au o relație cu totul specială, femeia nu i-a fost doar părinte ci și sprijin și cel mai mare susținător de când și-a început cariera muzicală. Din nefericire, în ultima perioadă, cele două trec prin momente foarte grele.

Artista a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech – Impact.ro, ca mama este internată în spital de 18 zile, având mai multe probleme grave de sănătate.

„Mama e internată în spital, așteptăm să se facă bine. A fost ceva grav, a scăpat, acum e iar grav, iar recuperarea e foarte grea și de durată, din ce observăm. Sunt deja 18 zile de când este internată. Sunt la Timișoara, împreună cu sora mea și zi de zi așteptăm”, a declarat artista în exclusivitate pentru playtech.ro.

Artista nu ne-a ascuns faptul că gândul îi stă doar la mama sa, motiv pentru care a refuzat mai multe spectacole. Aceasta nu se poate concentra nici măcar la pregătirile pe care obișnuia să le facă cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

„Nu văd nimic altceva în fața ochilor, nu-mi arde de nimic. Nu am mai luat spectacole, am însă mâine unul, nu l-am anulat și va trebi să merg să cânt, deși sunt într-o stare nu prea grozavă”, ne-a mai spus Minodora, în exclusivitate.

Probleme pentru Minodora. Cântăreaţa a recunoscut cu mare durere „Stau prin spitale” (Exclusiv)

Eforturi uriașe pentru a-și ajuta fiica

Mama i-a fost cel mai important sprijin în carieră Minodorei. Artista ne-a mărturisit că, în condițiile în care familia sa avea o situație financiară modestă, nu de puține ori cea care i-a dat viață și o însoțea la spectacole era nevoită să se împrumute de bani. Niciun sacrificiu nu era prea mare pentru a-și ajuta fiica să își transforme visul în realitate.

„Plângeam amândouă. Mica se zbătea. Ea nu avea de unde să dea. Mama împrumuta bani ca eu să pot merge la spectacole. Îmi lua costumații de la un prieten care avea magazin second-hand.

Mâncam doar eu un sendviș. S-a zbătut mult pentru mine. M-am chinuit de la 14 ani să mă lansez. Mama m-a ambiționat mereu, și pe mine și pe sora mea, să ținem capul sus, să nu fim invidioase și să avem demnitate. Chiar dacă eram mai sărăcuțe, nu am permis nimănui să ne trateze de sus”, ne-a mai spus artista.

Pentru a-și putea ajuta familia, Minodora a muncit încă de la vârsta de 14 ani, reușind să se angajeze la un restaurant. Seara cânta, iar a doua zi mergea la liceu, nu de puține ori adormind cu capul pe mas

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...