Andreea Marin, la pământ. A pierdut două sarcini: „Eram în pericol”

Iancu Andreea 10.11.2021, 17:31
Andreea Marin, la pământ. A pierdut două sarcini: „Eram în pericol”

Andreea Marin are o personalitate extrem de puternică, iar viața a întărit-o să treacă chiar și prin cele mai dificile momente. Vedeta a recunoscut că, la un moment dat, înainte de a deveni mama Violetei, a pierdut două sarcini. Celebra prezentatoare TV a mărturisit că au fost clipe teribile, în care a fost la pământ din pricina acestui eveniment cumplit din viața sa. Deși aștepta cu multă bucurie venirea pe lume a unui copil, Andreea a fost nevoită să înfrunte de două ori scenariul teribil.

Momente dificile din viața prezentatoarei. Cum a pierdut Andreea Marin două sarcini

Despre viața Andreei Marin s-ar putea scrie fără probleme o carte. O tânără cu multă ambiție, reușește să se facă remarcată în lumea televiziunii, în ciuda studiilor care ar fi îndrumat-o către o carieră înconjurată de cifre. Andreea Marin a devenit astăzi un model pentru alte femei, însă puțini sunt cei care cunosc trecutul său tumultos. A trecut prin suferință în plan personal, dar a reușit să strălucească mereu în lumina reflectoarelor. De curând, vedeta a făcut o mărturisire aparte, legată de momentele dificile prin care a trecut.

Andreea Marin a recunoscut că a fost la pământ după ce a pierdut două sarcini, în perioada în care își dorea cu ardoare să devină mamă. Cu mai mult timp înainte de a-i da naștere fiicei sale, Violeta, prezentatoarea a fost la un pas de moarte, după ce s-a confruntat cu două sarcini extrauterine. Deși a scăpat cu viață, a rămas marcată de acele momente în care a trebuit să lupte pentru a supraviețui.

Am avut două sarcini extrauterine. Practic nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină. E foarte dureros acest lucru pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și după analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața. Nu ai o alegere, practic, de făcut. De aceea așteptarea unui copil, a unui copil sănătos, a fost pentru mine o mare provocare și un aspect greu al vieții, a povestit Andreea Marin în cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Andreea Marin, despre cele două sarcini pe care le-a pierdut
Andreea, alături de fiica sa, Violeta

Dezvăluiri despre divorțul de Ștefan Bănică Jr. Cum a trecut Violeta, fiica sa, peste acele momente dificile

După ce a reușit, într-un final, să își țină primul copil în brațe, Andreea Marin a avut de înfruntat un alt impas, divorțul de Ștefan Bănică Jr. Prezentatoarea a povestit că cea care a fost traumatizată de acea perioadă a fost chiar fiica sa, Violeta. Pentru mulți reporteri încercau să afle picanterii din relație, a existat un moment în care aceștia au asaltat mașina cuplului, deși înăuntru se afla micuța.

Violeta avea pe atunci 5 ani. A fost un moment traumatizant pentru ea atunci, să vezi pe cineva cățărat la propriu pe mașina ta, doar ca să facă o poză. Cumplit. Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire. Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece, a mai adăugat Andreea Marin, în cadrul aceleiași emisiuni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...