Violeta, mărturisire emoţionantă despre Ştefan Bănică Jr. Nu se aştepta nimeni la asta: “Nu vorbeşte foarte mult”

Ana Anitoiu 24.10.2021, 12:15

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a făcut o mărturisire emoționantă despre tatăl ei și i-a surprins pe fanii artistului. Adolescenta, care va împlini 14 ani pe 15 decembrie, a dezvăluit câteva detalii despre ambii ei părinți, precum și despre fratele ei vitreg, Radu Bănică.

Ce fel de relație are Violeta cu Radu Bănică

După ce Violeta a ajuns la vârsta la care poate ieși în oraș ”la o înghețată” cu fratele ei mai mare, care va împlini 20 de ani pe 7 februarie, cei doi copii ai lui Ștefan Bănică au devenit foarte apropiați. Amândoi au declarat că adoră să petreacă timp împreună. Fiica Andreei Marin și-a numit fratele ”idolul” ei și persoana ei preferată și a precizat că este foarte mândră de el.

”Nu suntem într-o competiție. Eu când mai mult la pian. Piesa pe care am scos-o cu tata n-o s-o scot pentru public, cel puțin nu momentan. Poate o s-o scoată el mai târziu. Eu nu cânt în ea, eu doar am compus-o.

Nu e o competiție pentru că eu momentan trebuie să mă focusez pe chestiile mele academice și mă gândeam poate să o iau spre avocatură, poate fac actorie. Îmi place foarte mult actoria, dar nu e neapărat un job stabil și chiar aș vrea să merg la New York, deci acoo clar nu e un job stabil”, a mai spus fiica Andreei Marin.

Violeta, marturisire emotionanta despre Stefan Banica Jr. Nu se astepta nimeni la asta:
Andreea Marin si fiica ei, Violeta

Violeta, despre Ștefan Bănică Jr.

Adolescenta a spus despre tatăl ei că nu vorbește foarte mult, dar face unele gesturi prin care își exprimă sentimentele. Violeta a precizat că gesturile înseamnă în general mult pentru artist, la fel ca și pentru ea.

”Relația mea cu tata este foarte bună. Îi iubesc pe amândoi, normal, de la cer până la pământ. Tata nu vorbește foarte mult, doar că sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat, dar le arăți prin gesturi care contează foarte mult la el. Și-mi place chestia asta. Și la mine la fel”, a spus Violeta.

Violeta își dorește să semene cu mama ei

De asemenea, Violeta Bănică a spus că îi place de mama ei, pentru că este ”tupeistă în sensul bun”, și a precizat că își dorește să ajungă să semene cu ea, nu neapărat în ceea ce privește profesia, cât pur și simplu ca persoană.

”Mama este o persoană complexă. Îmi place de ea. E tupeistă în sensul bun. Sunt foarte mândră de tot ce a realizat până acum. Tot timpul se gândește la alții înainte de a se gândi la ea. Abia aștept să ajung ca ea pe de-o parte, nu neapărat în meserie, dar ca persoană îmi place foarte mult de ea. Ne mai certăm, dar nu foarte tare, nu pe chestii importante sau pe ceva grav”, a spus Violeta despre Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe