Andreea Marin, mamă la 47 de ani? Zâna a recunoscut: „Pot părea îndrăzneaţă”

Ioana Bucur 20.01.2022, 08:10
Andreea Marin, mamă la 47 de ani? Zâna a recunoscut: „Pot părea îndrăzneaţă”

Va fi anul ei. Cu acest gând a intrat prezentatoarea în 2022. Invitată într-o emisiune TV, a făcut o confesiune surprinzătoare despre dorințele și planurile sale pentru viitorul apropiat. Se gândește Andreea Marina să devină mamă, din nou, la vârsta de 47 de ani? Vedeta a mărturisit că face eforturi pentru a se menține într-o formă cât mai bună.

Vrea Andreea Marin să devină mamă la 47 de ani?

Este mamă dedicată pentru fiica sa, Violeta, unul dintre cele mai importante nume din istoria televiziunii de la noi din țară, femeie de afaceri și lista poate continua. Pare că nu există nimic ce nu poate face. Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare. Parcă mai sinceră ca oricând, Andreea Marin și-a dechis sufletul în fața publicului, mărturisind cele mai mari dorințe ale sale.

De aproape cinci ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. După atâta timp, în mod inevitabil, au început să apară întrebările legate de căsătorie. Doar că, în acest moment, acel act nu este o prioritate, spune vedeta, ci „traiul în doi, în trei, cum suntem acum”. Mărturisirea surpriză a fost aceea că da, Andreea Marin vrea să devină mamă, din nou, la vârsta de 47 de ani. Nu crede că este imposibil, mai ales în condițiile în care a avut și are în continuare grijă de ea.

„Treaba asta cu nuntă o fi prioritate pentru unii. Pentru mine, prioritate este traiul în doi, în trei, cum suntem acum. Îmi doresc să fiu mamă, de ce nu? Sunt femei care pot zice că sunt îndrăzneață, că vreau un copil la vârsta mea. Să dea Dumnezeu! Eu cred că este posibil, îmi doresc. Fac tot ce pot ca să mă mențin tânără. Vreau ca la nunta fiicei mele să fiu tânără. Mi-am luat și scaun de masaj acum. Vreau să fiu într-o formă bună”, a declarat Andreea Marin la emisiunea lui Măruţă.

Andreea Marin, mamă la 47 de ani? Zâna a recunoscut: „Pot părea îndrăzneaţă”
Andreea Marin

„Simt asta prin toţi porii”

Prezentatoarea a recunoscut că, în timpul celor doi ani de pandemie, și-a schimbat oarecum percepția asupra societății în care trăim, dându-și seama care ar trebui să ne fie prioritățile. Sfârșitul anului 2021 i-a adus o victorie nesperată la Masked Singer România și o campanie caritabilă ce va continua și în următoarele luni. Cu toate că nu este un adept al numerologiei, simte că 2022 va fi anul ei:

„2021 s-a încheiat foarte bine, s-a încheiat cu nebunia de la Masked Singer. Eu am fost copil în comunism, nu aveam prea multe. Fiica mea vorbeşte o engleză impecabilă. Am observat odată cu pandemia că speranţele să devenim nişte cetăţeni ai lumii au scăzut.

În ziua de azi, ce pare a fi o meserie de viitor, peste doi ani poate nu mai este. Mi-am dat seama cât de important este să fii un cetăţean al lumii, ca copiii să vorbească engleză. Am căutat o şcoală cu profesori nativi şi alături de ei am lansat o campanie prin care puteau câştiga cursuri sau gadgeturi, aşa am încheiat eu anul, dar campania continuă şi anul acesta sub o altă formă.

Eu nu am o apropiere de numeroloie, dar ştiu că 2022 va fi anul meu. Sunt născută pe 22 şi simt asta prin toţi porii. Nu ştiu cum, dar am călcat pe 1 ianuarie, în noul an, cu sentimentul ăsta”, a mai spus vedeta.

Un numerolog a întocmit și explicat harta numerologică a Andreei Marin. Potrivit acestuia, pentru prezentatoare se anunță un an al câștigurilor importante.

„Un an de câştiguri, ai o anumită vibraţie, una de câştig. Este bine să ştim ce să facem: să ajutăm pe ceilalţi, este bine să dăm zeciuala din batarni şi să ajutăm pe ceilalţi necondiţionat. În privinţa călătoriilor, trebuie să privim holistic, să ne uităm în hărţile noastre după informaţii. Tigrul, cum eşti în strologia chineză, este sfătuit să nu călătorească pe drumuri lungi. În anii blocanţi trebuie să comportăm neutru.

În 2022 vom fi apropiaţi de ideea de familie, de casă, dar prea mulţi de doi înseamnă ataşamente pe care le creăm noi, nu trebuie să bârfim, ca să nu scădem în vibraţie. Andreei nu-i place să fie minţită, are o energie inepuizabilă, iar cuvântul este foarte important la tine, atenţie cum îl foloseşti, dar şi nerenunţarea la principii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...