Andreea Marin, adevărul nebănuit din spatele campaniei inițiate în lupta împotriva coronavirusului. Ce au făcut de fapt cei doi miniștri, al Sănătății și al Afacerilor Interne

Diana Radu 23.03.2020, 18:27
Andreea Marin, adevărul nebănuit din spatele campaniei inițiate în lupta împotriva coronavirusului. Ce au făcut de fapt cei doi miniștri, al Sănătății și al Afacerilor Interne

Andreea Marin a inițiat o campanie umanitară menită să ajute lupta împotriva coronavirusului în România. Astfel, vedeta a reușit să trimită un convoi cu produse a căror valoare totală se ridică la 400 000 de euro. Ce spune aceasta despre implicarea ministrului Sănătății și a ministrului de Interne în campanie?

Andreea Marin, despre ministrul Sănătății și despre ministrul Afacerilor Interne: „Nu m-am mai bazat pe ei”

Reamintim faptul că acum zece zile, Andreea Marin le-a trimis o scrisoare deschisă celor doi miniștri prin care vedeta le cerea o listă cu nevoile concrete, cu locurile în care este nevoie de produse și de ce produse este nevoie. De asemenea, Andreea Marin le-a mai cerut miniștrilor și un punct de vedere în ceea ce privește procedura corectă prin care se poate dona și ajuta, în situația specială impusă de acest virus.

andreea marin, ministrul sanatatii, ministrul afacerilor interne
Andreea Marin, despre ministrul Sănătății și despre ministrul Afacerilor Interne: „Nu m-am mai bazat pe ei”. Sursă foto: People Person

Andreea Marin a mărturistit că ministrul Sănătății și ministrul Afacerilor interne, respectiv Victor Costache și Marcel Vela nu au făcut decât să-i facă promisiuni de care nu s-au ținut de cuvânt. Mai mult, „Zâna Surprizelor” spune că nu a primit niciun răspuns în scris în ceea ce privesc produsele de care este neapărată nevoie.

„Prefer să nu vorbesc despre cei doi miniștri cărora le-am trimis o scrisoare deschisă încă de acum 10 zile, cu două rugăminți simple, de bază, nu pentru mine, ci pentru întreaga societate civilă dispusă să ajute, două întrebări fără de care nici nu poți porni la drum sa gestionezi o criză (…) M-au ținut de vorba cu promisiuni la telefon ambii miniștri, al Sănătății și al Afacerilor Interne, fără sa aibă nici după atâtea zile aceste 2 răspunsuri concrete, de baza pentru orice plan de acțiune. Nu am primit nimic în scris, cum am cerut și e firesc”, a declarat Andreea Marin pentru People Person.

Mai mult, Andreea Marin spune că a simțit că sprijinul campaniei „Prețuiește Viața” nu este luat în serios. Aceasta a adăugat că are pretenția să fie tratată cu bun simț, ca cetățean. Așa că, în lipsa unui sprijin din partea miniștrilor enumerați, vedeta a încercat să se descurce și fără ajutorul acestora. Rezultatul? O donație în valoare de 400 000 de euro, iar potrivit vedetei va mai urma un alt convoi cu produse.

„Deci să fie clar: nu susțin pe nimeni, nici nu critic fără motiv. Dar am pretenții de bun simt, ca cetățean, fără să mă cred buricul pământului. Pretenția de a fi tratați cu respect, de exemplu. Într-o zi, într-un dialog cu cineva, am scris : „Avem ce votăm. Avem ce donăm.” Pe scurt, eu am pornit la drum cu rațiunea ce mă caracterizează și cu cele mai bune intenții, dar… m-am lămurit. Punct”, a mai spus Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe