Suma uriașă pe care a strâns-o Andreea Marin în lupta contra coronavirus. Ce plănuiește vedeta să facă mai departe

Diana Radu 23.03.2020, 13:02
Suma uriașă pe care a strâns-o Andreea Marin în lupta contra coronavirus. Ce plănuiește vedeta să facă mai departe

Andreea Marin se numără printre vedetele care s-au implicat activ în lupta contra pandemiei de coronavirus. În acest, sens vedeta a inițiat o campanie umanitară în urma căruia a reușit să strângă o cantitate impresionantă de alimente și produse de îngrijire a căror sumă este uriașă, dar și de bani.

Suma uriașă pe care a strâns-o Andreea Marin în lupta contra coronavirus

Prin intermediul campaniei ”Prețuiește Viața”, Andreea Marin a reușit să vină în ajutorul celor infectați cu COVID-19, dar și a celor izolați, cu produse în valoare de 440.000 de euro. Primul convoi umanitar cu produse a fost donat sâmbătă. Foarte multe mașini de marfă au fost descărcate la Arena Națională.

andreea marin, suma uriasa, campanie, coronavirus
Suma uriașă pe care a strâns-o Andreea Marin în lupta contra coronavirus

Printre mărcile recunoscute care s-au implicat în campania Andreei și care au donat alimente sau produse de îngrijire sunt: Aquavia care a donat un milion de mililitri de apă, Avon (1,7 tone produse de igienă personală, dar și cu o donație), Olympus (30 de paleți de iaurturi), Secom (ceaiuri), Cris-Tim (salamuri, cârnați, lactate), etc.

”Este doar primul convoi, urmează să donăm și în alte locuri din țară pe măsură ce adunam produsele necesare. Am răspuns acum primei chemări venită către noi din partea autorităților de a dona în punctul de colectare de la Arena Nationala, de unde toate produsele au fost preluate pentru a fi distribuite de către autoritati pentru persoanele aflate în carantină, cele aflate în izolare care au nevoie de sprijin, cele vulnerabile, nevoiașe, persoane fără adăpost, vârstnici, persoane cu dizabilități sau bolnavi din centre de îngrijire și asistenta, centre de plasament, de primire în regim de urgență, persoanele ce nu mai locuiesc acasă din pricina violentei în familie, dar și pentru personalul medical aflat acum în prima linie”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Instagram.

Andreea Marin a mai subliniat că urmează și al doilea convoi umanitar care va cuprinde consumabile pentru spitale, precum ochelari, măști de protecție, mânuși, botoși. De asemenea, vedeta a spus că aproximativ 22.000 oameni au donat 2 euro prin intermediul campaniei ”Prețuiește Viața”.

Alte vedete care s-au implicat financiar în lupta cu COVID-19 sunt: Andra, care a donat suma de 20.000 de euro, Gigi Becali, care a donat 100.000 de euro, familia Borcea, soții Munteanu, dar și alte persoane care au decis să rămână anonime

Urmăriți Impact.ro și pe