Andreea Marin a topit kilogramele. Cum arată acum Zâna Surprizelor

Iancu Andreea 16.02.2022, 21:39

Andreea Marin a început anul în forță. Dincolo de proiectele sale din cadrul afacerii pe care a deschis-o în urmă cu câteva luni, Creative Hub Voice & Visibility, fosta Zână a Surprizelor și-a propus să slăbească. Iar rezultatele se văd deja, după o săptămână de când a început susținut să respecte regulile. Astfel, Andreea Marin a topit kilogramele cât ai clipi, afișând o siluetă mai zveltă. Vedeta a recunoscut care este secretul său.

Cum a reușit Andreea Marin să scape de kilogramele în plus. Cât a slăbit vedeta

Frumoasa Andreea Marin este o prezență extrem de plăcută, care de-a lungul anilor a impresionat prin eleganța sa. Totuși, ca oricare dintre noi, vedeta se confruntă uneori cu probleme cu greutatea, astfel că apelează la diferite diete și un stil de viață sănătos pentru a slăbi. De curând, Andreea Marin a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele în plus, precum și cât a slăbit fosta Zână a Surprizelor.

Pe Instagram, prezentatoarea a recunoscut că a reușit să slăbească trei kilograme, după ce a urmat o dietă specială, recomandată de medicul său nutriționist. Vedeta se bucură de o formă fizică de invidiat, iar pentru asta apelează la cel puțin 30 de minute de mișcare zilnică. În plus, Andreea Marin susține că inclusiv porțiile sunt mai mici de când a început să aibă grijă mai multă de ea. Ceaiurile, sportul și sauna o ajută pe vedetă să slăbească.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Ce pregătiți proaspăt pentru această duminică? Ceva sănătos și gustos? Noi suntem la dietă de o săptămână, mâncăm mult mai puțin și cât mai simplu și sănătos, adăugăm măcar jumătate de oră de sport zilnic și tare bine ne simțim! 3 kilograme în minus într-o săptămână și energie bună, nu e rău deloc. Ceea ce vă doresc și vouă!”, a transmis Andreea Marin, pe Instagram.

Cum a scăpat Andreea Marin de kilogramele în plus
Andreea Marin afișează o siluetă demnă de admirație

Fosta Zână a Surprizelor, pregătită să devină mamă pentru a doua oară

Cu toate că se mândrește pe rețelele de socializare cu reușita sa, Andreea îi sfătuiește pe fanii săi să solicite sfatul unui specialist înainte de a începe o dietă de slăbire. De aceea, vedeta nu a făcut publică rețeta sa prin care a slăbit, însă a recunoscut că sportul și alimentația sunt importante pentru a scăpa de kilogramele în plus. În plus, acestea o ajută să se păstreze în formă pentru planurile îndrăznețe de viitor.

Andreea Marin radiază de fericire și datorită faptului că relația sa cu iubitul, Adrian Brîncoveanu, se bucură de o legătură strânsă. Cei doi formează un cuplu extrem de sudat, iar vedeta este atât de împlinită în plan personal încât se gândește chiar și la al doilea copil. Aceasta a făcut o mărturisire neașteptată în una dintre edițiile emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

„Treaba asta cu nuntă o fi prioritate pentru unii. Pentru mine, prioritate este traiul în doi, în trei, cum suntem acum. Îmi doresc să fiu mamă, de ce nu? Sunt femei care pot zice că sunt îndrăzneață, că vreau un copil la vârsta mea. Să dea Dumnezeu! Eu cred că este posibil, îmi doresc. Fac tot ce pot ca să mă mențin tânără. Vreau ca la nunta fiicei mele să fiu tânără. Mi-am luat și scaun de masaj acum. Vreau să fiu într-o formă bună”, a declarat Andreea Marin la emisiunea lui Măruţă.

Deși are 47 de ani, iar multe femei la vârsta sa nu mai iau în considerare rolul de proaspătă mămică, Andreea Marin demonstrează încă o dată că este deschisă provocărilor indiferent de anii din buletin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...