Andreea Esca şi Pavel Bartoș, „săgeată” către Mihai Petre, după ce a plecat la Antena 1. Toată lumea a văzut faza

Iancu Andreea 01.01.2022, 16:07

Petrecerile cu ocazia Anului Nou au fost în toi în urmă cu o seară, iar vedetele nu s-au sfiit să împărtășească cu admiratorii lor modul în care s-au distrat de Revelion. În timp ce pe micile ecrane rulau cele două propuneri ale principalelor posturi de televiziune, Protevelion și Revelionul lui Dan Negru, vedetele Pro TV încingeau atmosfera la petrecerea de Anul Nou. Andreea Esca și Pavel Bartoș s-au distrat de minune la vila știristei, însă nu au uitat de Mihai Petre, fostul lor coleg, căruia i-au trimis o „săgeată” în prima zi din noul an.

Andreea Esca și Pavel Bartoș, ironie la adresa lui Mihai Petre, de Revelion

Crema vedetelor a petrecut până în zorii noului an la vila Andreei Esca, prezentatoarea Știrilor Pro TV având o mulțime de invitați de seamă. Știrista a ales să se bucure de Revelion alături de cupluri celebre precum Pavel Bartoș și soția sa, Cabral și Andreea Ibacka, Smiley și Gina Pistol, precum și prieteni și rude. De la petrecerea vedetei, care a avut drept tematică „Revelionul anilor 82”, nu au lipsit preparatele culinare specifice sărbătorii, dar și multe momente de dans. La un moment dat, în timpul petrecerii, Andreea Esca și Pavel Bartoș au lansat o ironie la adresa fostului lor coleg, Mihai Petre, care a ales un contract la Antena 1.

Petrecăreții s-au distrat de minune, au dansat și au încins atmosfera în jurul mesei pline, numărând secundele înainte de intrarea în noul an lângă un foc de tabără în curtea vilei și admirând focurile de artificii de pe malul lacului Snagov. Clipurile postate de vedete pe Instagram au dezvăluit atmosfera incendiară, dar și ironia lansată de Andreea Esca și Pavel Bartoș la adresa fostului coleg, Mihai Petre. Cei doi parteneri s-au întrecut în mișcări de dans și chiar au imitat celebrii pași ai coregrafului. Amical, prezentatorul i-a făcut un semn de sâc-sâc fostei vedete Pro TV, acum în echipa Antena 1.

Andreea Esca și Pavel Bartoș, săgeată către Mihai Petre
Andreea Esca și Pavel Bartoș, într-un moment coregrafic special
foto – captură Instagram

Protevelionul a „bătut” Revelionul lui Dan Negru

După ani buni în care Pro TV nu a mai organizat un program de Revelion, postul de televiziune a reușit să dea lovitura cu decizia de a filma o ediție specială în acest an. Conform audiențelor, Antena 1 a fost detronată la trecerea dintre ani de rivalul său, Pro TV, care s-a situat pe primul loc în preferințele telespectatorilor români.

La nivelul întregii ţări, peste două milioane de români s-au uitat în fiecare minut la Protevelion. În acelaşi timp, la Revelionul Starurilor cu Dan Negru se uitau aproape 1,9 milioane de români, notează paginademedia.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...