Andreea Esca, primele declaraţii despre plecarea de la Pro TV. “Suntem la televizor, oamenii uită asta”

Badea Violeta, Anca Manolica 25.09.2021, 08:07
Andreea Esca, primele declaraţii despre plecarea de la Pro TV. “Suntem la televizor, oamenii uită asta”

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta are o carieră impresionantă și a devenit o adevărată emblemă pentru Pro TV. Deși mulți dintre colegii săi au migrat către posturile concurente, aceasta a ales să rămână fidelă postului ce a consacrat-o. Iată ce a declarat despre plecarea de la Pro TV.

Ce spune Andreea Esca despre plecarea de la Pro TV

Andreea Esca, în vârstă de 49 de ani, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta se află la pupitrul știrilor Pro TV de peste două decenii. Deși multe celebrăități au migrat către alte posturi sau ale domenii, vedeta a rămas pe poziții și a devenit imaginea postului de pe Pache Protopopescu.

Prezentatoarea TV a recunoscut că a primit numeroase oferte de-a lungul timpului, dar nu a luat niciodată în calcul posibilitatea de a pleca. Vedeta a dezvăluit că ar putea să mai stea încă 26 de ani la pupitrul știrilor Pro TV, fiindcă este îndrăgostită de ceea ce face.

„Desigur că am primit multe de-a lungul timpului, dar nu m-am gândit la ele. Nu mi s-au părut…Nu am luat niciodată în calcul să plec de la Pro TV.

Nu știu. Dacă mă ține mintea și fața, da (ar putea să mai stea încă 26 de ani la Pro TV). Suntem la televizor, oamenii se uită la asta.

Deci trebuie să te țină mintea și chipul. Așa e, despre asta e vorba. De contract? Nu, nu e genul meu să mă plâng… în general, de nimic. Consider că dacă ceva nu îmi place, nu e bine, vorbesc despre asta și rezolv problema.

Nu sunt genul de persoană care să mă plâng și să trăiesc acolo frustrată și supărată. Cred că absolut orice lucru se poate rezolva”, a precizat Andreea Esca, citată de libertatea.ro.

Ce spune Andreea Esca despre plecarea de la Pro TV
Ce spune Andreea Esca despre plecarea de la Pro TV

Andreea Esca a primit o ofertă de a intra în politică

La fel ca și alte vedete cu notorietate, Andreea Esca a mărturisit că a primit numeroase oferte de a intra în politică. Cu toate că multe dintre celebritățile din România nu au ratat această ocazie și s-au alăturat anumitor partide, Andreea Esca nu a fost interesată de acest domeniu.

„Da, sigur că am primit oferte de a intra în politică. Cred că, în mod normal, politicienii, clasa politică, se gândesc la persoane care să aibă o foarte mare vizibilitate, credibilitate, mai ales și așa mai departe. Eu nu sunt interesată de acest domeniu.”, a mai spus vedeta pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe