Andreea Esca i-a interzis fiicei sale să aibă o relație cu acești bărbați. ”Am oroare de treaba asta”

Nicu Stan 30.10.2021, 09:42

Andreea Esca a dat cărțile pe față și a dezvăluit că i-a interzis fiicei sale, Alexia, să aibă relații cu un anumit tip de bărbați. Cu ce bărbați are Alexia Eram interzis să se iubească.

Andreea Esca a dezvăluit cu ce bărbați i-a interizis fiicei sale să aibă relații. ”Eu am o oroare de treaba asta”

Andreea Esca a fost invitată în emisiunea actorului Marius Manole, unde a dezvăluit că i-a interzis fiicei ei să aibă relații cu un anumit tip de bărbați. Între actroul Mariu Manole și Andreea Esca există o relație de prietenie, iar acest lucru îl cunoaște multă lume.

Astfel, cei doi au stat la povești, au râs și s-au distrat copios, până la un moment dat când lucrurile au început să devină mai serioase. Astfel, Andreea Esca a dezvăluit cu ce fel de bărbați nu i-ar da voie fiicei ei, Alexia, să se iubească.

Alexia Eram se iubeste cu cantaretul Mario Fresh
Alexia Eram se iubeste cu cantaretul Mario Fresh

Andreea Esca, surprinsă de întrebarea actorului Mariu Manole

Astfel, după mai multe întrebări, una mai amuzantă decât cealaltă actorul Marius Manole a întrebat-o pe Andreea Esca cu ce vedetă din showbiz nu ar fi de acord ca fiica ei Alexia și Aris, fiul vedetei, să aibă o relație de dragoste.

Surprinsă de întrebare, Andreea Esca a declarat că niciodată nu s-a gândit la acest scenariu, iar copiii ei se pot iubi cu oricine, atâta timp cât persoana în cauză nu are o influență negativă asupra vieții lor.

Care este frica Andreei Esca, în ceea ce privește copii săi

”Da. Singurele lucruri de care mi-e teamă este să n-aibă o influență negativă în sensul… nu știu, droguri… Eu am o oroare de treaba asta, mi se pare că-i cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Și realizez, fără să vreau, că sunt din ce în ce mai prezente în viața de zi cu zi”, a dezvăluit Andreea Esca lui Marius Manole.

Andreea Esca are mare încredere în copiii ei

În plus, prezentatoarea TV a ținut să precizeze că are multă încredere în copiii ei și este sigură că niciunul dintre ei nu va ajunge într-o astfel de situație.

”Nu cred că pot veni cu cineva care să fie chiar atât de greșit, pentru că eu totuși cred că ai stat 18 ani în casă cu mine și cred că se cultivă niște valori. Poți să ai niște ieșiri din decor, dar cred că în final fiecare dintre noi ne întoarcem undeva unde am fost crescuți, educați și învățați”, a mai spus Andreea Esca.

Urmăriți Impact.ro și pe