Andreea Esca, făcută praf de o fostă colegă de la Pro TV. „Poate să dea o stare proastă oricui”

Iancu Andreea 29.05.2022, 18:57
Andreea Esca, făcută praf de o fostă colegă de la Pro TV. „Poate să dea o stare proastă oricui”

Cu o carieră de mai bine de trei decenii la pupitrul știrilor, Andreea Esca a afișat mereu o ținută sobră, purtând o vestimentație potrivită pentru rolul său din cadrul Știrilor Pro TV. În timpul liber însă, vedeta obișnuiește să îmbrace ținute lejere, formându-și deja un stil. Deși publicul o apreciază de ani buni, Andreea Esca a fost făcută praf de Iulia Albu, aceasta din urmă analizându-i vestimentația știristei din cadrul unei apariții în public. Iulia Albu a fost multă vreme colegă de post TV cu Andreea Esca, Albu fiind invitată permanent a emisiunii lui Cătălin Măruță, acolo unde avea o rubrică.

Ce a spus Iulia Albu despre ținuta purtată recent de Andreea Esca

Andreea Esca a fost făcută praf de Iulia Albu în cadrul unei ediții recente a emisiunii „Poliția modei”, în care fosta soție a designerului Mihai Albu a analizat ținute purtată de cea mai longevivă prezentatoare a știrilor din cadrul Pro TV. Iulia și Ovidiu Buta obișnuiesc să privească cu un ochi critic ținutele pe care vedetele le îmbracă la diferite evenimente.

Recent, prezentatoarea buletinului de știri a apărut în public purtând o ținută relaxată, formată dintr-un tricou roz, pe care era notat mesajul „Te iubesc”, pe care l-a asortat cu o fustă alb-negru în dungi, în timp ce vestimentația a fost accesorizată cu pantofi roșii cu toc. Un detaliu al pantofilor nu i-a fost însă deloc pe plac Iuliei Albu, care a avut numai cuvinte dure de spus la adresa întregii ținute purtate de Esca. Pe de altă parte, Ovidiu Buta nu a fost la fel de critic, lăsând să se înțeleagă că vestimentația vedetei a fost una de apreciat.

„Acei colțunași pe care îi are pe pantofi și cu acel tricou roz pe care scrie „Te iubesc” cred că sunt de natură să dea o stare proastă oricui. (…) E clasică în sensul în care poartă tot timpul același lucru”, a spus Iulia Albu la Antena Stars.

Iulia Albu, despre ținuta purtată recent de Andreea Esca
Ținuta criticată aspru de Iulia Albu

Ce a fost obligată Andreea Esca să facă de la debutul carierei în Pro TV

Andreea Esca este una dintre cele mai vechi vedete din cadrul trustului Pro TV. Aceasta colaborează cu postul de mai bine de trei decenii, timp în care a devenit deja celebră pentru rolul său de la pupitrul știrilor de la ora 19. Puțini sunt însă cei care cunosc detalii din culisele acestei meserii, despre care Andreea Esca a povestit recent în podcastul Amaliei Năstase.

Se pare că încă de la primele sale emisii, Andreea Esca a fost nevoită să accepte prezența permanentă a unui șofer, care avea și rolul de bodyguard, alături de ea. Chiar dacă ideea nu i-a fost deloc confortabilă vedetei, aceasta a fost obligată să se acomodeze cu situația.

„Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer care era și pe post de bodyguard. Pe mine mă deranja și faptul că aveam un șofer pentru că mi se părea groaznică că era cineva non-stop lângă mine, să știe ce mănânc, unde mă duc, ce vorbesc… Nu-mi plăcea. Doar că se hotărâse că am nevoie de un șofer, pentru că puneam în pericol business-ul. Eu conduceam ca o nebună și pur și simplu cred că le era frică că într-o zi o să intru într-un pom și stricăm…

Acum m-am obișnuit pentru că acum e o demență să conduci în București, să parchezi nu mai discut, și acum îmi convine treaba asta. Dar ideea să mă duc undeva cu un bodyguard… mie mi-ar fi super-rușine” a mărturisit Andreea Esca, în cadrul podcastului.

Andreea Esca a fost surprinsă de multe ori în compania șoferului său, în plus, vedeta postând numeroase clipuri din confortul banchetei din spate a mașinii personale cu care își rezolvă activitățile zilnice.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...