Iulia Albu o atacă dur pe Andreea Marin. „O doamnă care se încalță ca o țoapă”

Andra Daoud 30.04.2022, 23:52
Iulia Albu o atacă dur pe Andreea Marin. „O doamnă care se încalță ca o țoapă”

Iulia Albu nu iartă pe nimeni atunci când vine vorba despre fashion. Criticul de modă comentează aparițiile vedetelor, fie că vorbim despre apariții pe covorul roșu, fie despre felul în care se afișează divele pe rețelele sociale. Printre persoanele publice pe care Iulia Albu le-a luat recent în colimator se numără și Andreea Marin. Ce a putut să spună Iulia Albu despre Zâna Surprizelor, la televizor.

Iulia Albu o critică pe Andreea Marin

Iulia Albu comentează aparițiile vedetelor, în emisiunea „Poliția Modei”, pe care o are la Antena Stars. Nicio divă nu a scăpat fără să fie luată în colimator de Iulia Albu, de-a lungul anilor. Cea mai recentă „victimă” a comentariilor acide ale criticului de modă este însă Andreea Marin. În cea mai recentă ediție a emisiunii dedicate fashion-ului, Iulia Albu a comentat un filmuleț postat recent de Andreea Marin pe rețelele sociale.

În imaginile prezentate, Zâna Surprizelor a apărut în propria curte, purtând pantofi cu toc. O greșeală pe care fashion editorul o consideră fatală, iar comentariile au fost pe măsură.

Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon. (…) Erai în papuci la tine în casă – pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă – și ți-ai pus tocuri. (…) Care e stilul de viață?! Fii o doamnă care se încalță ca o țoapă?!”, a spus Iulia Albu.

Iulia Albu o ataca dur pe Andreea Marin. O doamna care se incalta ca o toapa 1
Andreea Marin a fost criticata de Iulia Albu pentru felul in care s-a incaltat in propria curte

Ce au spus invitații din emisiune despre Andreea Marin

În emisiunea prezentată de Iulia Albu și Ovidiu Buta, în fiecare ediție există și invitați care participă la discuție. În ediția în care ținta comentariilor a fost Andreea Marin, invitații au fost Flick și soția lui, Denisa. Însărcinată cu primul ei copil, Denisa a avut și ea ceva de spus la vederea imaginilor cu Andreea Marin. Spre deosebire de Iulia Albu, Denisa Filcea nu a comentat ținuta sau încălțămintea Andreei Marin, ci felul în care Zâna a ținut paharul cu băutură.

Aș vrea să spun ceva… mă dor ochii! Nu are legătură cu ea, îmi place, e o doamnă, dar chiar am făcut săptămâna trecută un filmuleț despre proasta influență din online și media (…) pentru fetele care se uită acum la televizor și cred că din pahar se bea așa (n.r. cu degetul mic ridicat), vă rog să nu faceți asta!”, a spus soția lui Flick.

Și Ovidiu Buta a avut ceva de spus și a catalogat drept falsă atitudinea Andreei Marin, în filmulețul postat pe TikTok, care a ajuns subiect de discuție în emisiune.

 

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe