Andreea Esca, dată de gol. “A mințit”. Acuzații grave la adresa vedetei PRO TV

Diana Dumitrache 22.07.2020, 12:52

Interviul în care Andreea Esca a recunoscut că a avut virusul COVID-19 continuă să facă furori. Vorbele ştiristei sunt acum analizate de toată lumea, iar bloggerii par hotărâţi să o pună într-o lumină proastă. Aceştia au adus acuzații grave la adresa vedetei PRO TV.

Acuzații grave la adresa vedetei PRO TV

După ce mai bine de o săptămână presa de scandal din România a vuit despre faptul că Andreea Esca are coronavirus, ştirista a decis să spună adevărul. Aceasta a răspuns tuturor întrebărilor incomode într-un interviu difuzat în cadrul Ştirilor de la PRO TV. A recunoscut că atât ea, cât şi soţul şi băiatul au avut COVID-19 si că au fost internaţi la spitalul “Victor Babeş”. Mai mult, Andreea a explicat cu lacrimi în ochi că nu a putut să vorbească înainte de acest lucru pentru că a trecut prin momente groaznice.

M-am panicat. Când Aris, băiatul meu, mi-a trimis mesaj că Alexandre este dus la Terapie Intensivă am simţit că mă prăbuşesc. Nu am putut să vorbesc cu nimeni despre asta. Aici a fost limita mea. Sunt un om, nu un robot.

Dincolo de emoţia transmisă de vedetă, au existat persoane care nu au crezut mai nimic din ce a declarat. Printre aceştia se numără şi ZOSO.

Andreea Esca, dată de gol. “A mințit”. Acuzații grave la adresa vedetei PRO TV
Andreea Esca, dată de gol. “A mințit”. Acuzații grave la adresa vedetei PRO TV

N-am prins prima partea e interviului înregistrat difuzat acum la ora 19. Dar vreo 10 minute a spus adevăruri alternative, l-a invocat pe un prieten imaginar al multor români. A zis ceva de bine de doctori, lucru care se pupă foarte bine cu prietenul imaginar. A mințit că avea mască la petrecerea aia, deși se vedea din poze și filmări că nu avea, și tot așa. Singură informație reală e că nimeni de la petrecea aia nu mai are, momentan, coronavirus. Ar fi amuzant să le fi dat ea. Cine pune pariu că, dacă i se mai oferă o dată ocazia, o șustă din care să câștige și ea ceva, și Alexia Eram ceva, și ProTV ceva, lasă paza deoparte și o face din nou?, a scris Vali Petcu, alias ZOSO.

Şerban Huidu: „Este omul cel mai prezent și vizibil al PROTV-ului și nu e puțin lucru”

Şerban Huidu, în schimb, a precizat că nu a fost de acord cu decizia luată de trust de a interzice presei să scrie despre Andreea Esca.

Este omul cel mai prezent și vizibil al PROTV-ului și nu e puțin lucru. Totuși a băga pumnul un gură colegilor ziariști și a le interzice să scrie despre Esca e o greșeală cumplită. Când o persoană ajunge publică, dreptul la viață privată dispare. V-o poate spune fostul premier Boc filmat în budigăi la vestiarul de la sală sau infamul penelist Paul Păcuraru, care-i dădea-n cap în fața calculatorului. Asta înainte de GDPR, a scris Huidu.

Mihai Vasilescu a scris despre faptul că reporterul care a realizat interviul a evitat cele mai importante întrebări.

Nu, nici eu n-am halit interviul Andreei Esca. Băiatul ăla n-a întrebat-o absolut nimic din ce m-ar fi interesat să aflu. Ca de exemplu, pe lângă ce zice Vali aici, m-ar fi interesat să aflu de ce, dacă toate lucrurile au fost așa de în regulă la petrecerea aia “în aer liber”, de ce și-au șters influenserițele postările în care apărea Esca? Și aș mai fi avut câteva întrebări de același gen, dar aia e, a scris Vasilescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...