Andreea Bălan a recunoscut adevărul despre relația cu Jador. Ce se întâmplă între ei? Au fost prinși în timp ce se sărută

Elena Cislaru 07.04.2023, 11:22
Andreea Bălan a recunoscut adevărul despre relația cu Jador. Ce se întâmplă între ei? Au fost prinși în timp ce se sărută

Andreea Bălan a rupt tăcerea și a vorbit despre viața ei amoroasă, după ce s-a zvonit că ar avea o relație cu Jador. Cântăreața a oferit detalii despre viața ei amoroasă și a lămurit situația cu presupusa relație dintre ea și celebrul manelist.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute  și îndrăgite cântărețe din România. Aceasta a făcut primele declarații, după ce au apărut imagini cu ea și Jador în ipostaze „tandre”.

Andreea Bălan, prima reacție despre presupusa relație cu Jador

Prezentă la emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1, Andreea Bălan a declarat că nu se află într-o relație. Ea consideră că aceste zvonuri au apărut datorită faptului că a fost văzută într-un club alături de manelist, iar oamenii au presupus că ar fi o poveste de dragoste, având în vedere că aceasta nu s-a mai afișat public alături de un bărbat de aproxim doi ani.

Cântăreața a subliniat că relația dintre ea și Jador este una strict profesională și lucrează împreună pentru a lansa o piesă.

Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani de zile și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust. (…) Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună”, a mărturisit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Care este relația lor de fapt

Andreea Bălan a ținut să precizeze că nu este într-o relație în prezent, dar și că ea și Jador au același impresar și astfel au multe concerte și proiecte comune în această perioadă.

 Nu sunt un cuplu cu nimeni. (…) Suntem la același impresar (n.r. ea și Jador) și avem foarte multe proiecte împreună și concerte. (…) Avem foarte multă treabă împreună, urmează să mai scoatem și o piesă împreună”, a mai adăugat cântăreața la aceeași emisiune.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea cu care are două fetițe. Aceștia au divorțat oficial anul trecut, după doi ani de procese și amânări.

Urmăriți Impact.ro și pe