Andreea Bălan și George Burcea, schimbare radicală. Ce decizie au luat ei, la 5 luni de la despărțire

Redacția IMPACT 08.06.2020, 09:39

Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu deja de câteva luni, după ce au anunțat cu mare scandal că divorțează. Deși pe rețelele sociale și la TV erau pozitivi și lăsau să se vadă doar părțile frumoase, ei de fapt nu se înțelegeau deja de mai mult timp. În ce stadiu a ajuns acum relația lor?

Andreea Bălan și George Burcea, decizie neașteptată

Cuplul care a încântat milioane de fani uneori doar prin simpla lor prezență ar urma să ajungă curând în fața notarului, pentru a semna actele de divorț, care au fost întârziate de izbucnirea epidemiei de COVID-19. Însă, un lucru destul de neașteptat s-a întâmplat în urmă cu câteva zile.

Andreea Bălan i-a permis lui George să vină să viziteze micuțele. Tot de atunci, în urma story-urilor pe care le pune actorul pe Instagram, reiese că el a petrecut destul de mult timp în casă, alături de Andreea și de cele două fetițe. Potrivit informațiilor care circulă pe mai multe canale media, cei doi ar fi recurs la un compromis de dragul familiei. Astfel, cei doi artiști planifică o următoare vacanță în familie pe care vor să o petreacă împreună, toți patru pentru ca micuțele să nu simtă lipsa tatălui, în viața lor.

„Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuiesc duse la mare, la mare, trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu. Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci”, au susținut surse din anturajul celor doi pentru Impact.ro.

Așadar din acest motiv, cei doi au decis să se înțeleagă. Nu știm decoamdată dacă Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat definitiv, dar se pare că cei doi au ajuns la un numitor comun și sunt dispuși să facă sacrificii de dragul familiei.

Urmăriți Impact.ro și pe