EXCLUSIV

Andreea Bălan şi-a supărat teribil tatăl după despărţirea de Tiberiu Argint. Săndel a răbufnit (exclusiv)

Nicu Stan 13.10.2021, 18:10
Andreea Bălan şi-a supărat teribil tatăl după despărţirea de Tiberiu Argint. Săndel a răbufnit (exclusiv)

Cântăreața Andreea Bălan şi-a supărat foarte tare tatăl după despărţirea de Tiberiu Argint. Săndel Bălan nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa fiicei sale. Acum, Andreea Bălan este plecată împreună cu fetițele sale, pe care le are din căsnicia cu George Burcea, și cu mama sa în Egipt, la cădură, într-un resort de lux din stațiunea Sharm El Sheikh.

Andreea Bălan s-a refugiat cu fetițele și mama ei în Egipt. Tatăl cântăreței este foc și pară

Săndel Bălan, tatăl cântăreței a fost luat prin surprindere de această vacanță neanunțată, mai ales că, potrivit acestuia, urma să vină în București să-și vadă nepoatele.

”Eu aflu din ziare, ultimul, sunt popa prostul.. Andreea a mai fost plecată cu soția tot în Egipt, acum vreo două luni și cu fetele. Acum au ales altă destinație. Mă bucur, fetele sunt încântate când se joacă în apă, le place să stea la plajă, să faca și castele de nisip”, a declarat acesta pentru Impact.ro.

Andreea Balan este cu fiicele ei in Egipt
Andreea Balan este cu fiicele ei in Egipt

Tatăl cântăreței trebuia să ajungă să-și vadă nepoatele

De asemenea, Săndel Bălan a mai spus că a vorbit cu soția sa de ziua nepoatei, și chiar își făcea planuri să meargă în bucurești, în perioada următoare.

”Am vorbit înainte de a pleca, de ziua nepoatei. Îmi propusesem să merg acolo, dar dacă sunt plecate aștept să se întoarcă, să merg cu cadouri. Nu știu când vor veni, de atunci nu am mai vorbit cu ele. Andreea a fost de mai multe ori în Egipt.”,  a mai zis Săndel Bălan.

Tatăl cântăreței nu l-a cunoscut pe Tiberiu Argint

În plus, tatăl cântăreței nu a ascuns faptul că nu l-a cunoscut pe Tiberiu Argint, fostul iubit al Andreei Bălan, de care s-a despărțit acum mai bine de 30 de zile.

”Nu l-am văzut niciodată. Dacă merg în vizită, mă joc cu puștoaicele, vorbim despe creșterea lor, ce probleme sunt, nu discut despre viața intimă a Andreei”, a completat Săndel Bălan.

Unde își petrece tatăl Andreei Bălan timpul

Cu toate astea, Săndel Bălan pune cele întâmplate pe lipsa comunicării cu familia, fiind extrem de ocupat cu munca în studio.

”Eu îmi petrec zilele în studio, pentru că nu știi ce vremuri vin. Am o comandă în Miami, de asemenea pentru o solistă foarte tare din Italia, o româncă stabilită acolo, care a câștigat un concurs de talente de trei ori, are o voce foarte bună.

Acum doi ani am cunoscut-o, până atunci și-a făcut singură promovare. I-am făcut piese gen afro. I le fac direct în engleză, am textier. La fel procedez și cu solista din Miami… Lucrez inclusiv la liniile melodice, ochestrațiile le fac la un studio performant din Ploiești.

De ce stă în studio Săndel Bălan

Nu am timp să mă gândesc că stau singur. Mai am spectacole cu Leea D, mă ocup și de o trupă de trei puștoaice din Bacău, care au o trupă de dans de la Românii au talent. Au reușit să aibă spectacole, duc drapelul mai departe.

Apoi trebui să mă ocup de toți artiștii cărora le fac producția, să vorbesc cu clienții. În fiecare zi am câte un artist la TV, ieri am avut o puștoaică senzațională de 14 ani.

Pe cine acceptă Săndel Bălan lângă el

Ei îmi plătesc producția, fac melodii la mine, apoi casa de discuri le face videoclip și îi promovez ca bonus pe la două-trei televiziuni. Nu iau pe oricine, ci pe cei cu perspectivă, imagine bnă, carismă, și care știu să vorbească”, a spus Sandel Bălan.

Urmăriți Impact.ro și pe