Andreea Bălan se va înfuria imediat. George Burcea şi Viviana Sposub, întâlnire neaşteptată cu Misty, iubita lui Keo

Ana Anitoiu, Ana Chivu 29.06.2021, 13:45

George Burcea şi Viviana Sposub au avut o întâlnire neaşteptată cu Misty, iubita lui Keo, în platoul emisiunii ”Vorbește Lumea” de la Pro TV, acolo unde bruneta s-a întors pentru a face parte din grupul de coprezentatori. Cei trei au imortalizat momentul printr-un GIF ce o va înfuria pe Andreea Bălan.

Viviana Sposub, din nou la ”Vorbește Lumea”

Bruneta care a început o relație cu George Burcea după ce actorul s-a despărțit de Andreea Bălan a revenit la ”Vorbește Lumea”. Emisiunea a trecut printr-o transformare, după ce Lora a anunțat că se retrage din proiect.

Mai exact, matinalul de la Pro TV s-a transformat în ”Gașca Vorbește Lumea”. Lui Cove i s-au mai alăturat, în afară de Viviana Sposub, și cântăreața Theo Rose, Sebastian Coțofană și Mădălina Petre, poreclită ”Veverița”, care a făcut parte din echipa lui Cătălin Măruță. În ajutorul lor au venit până în prezent, Sore și Jorge, timp de câte o săptămână fiecare. În această săptămână, noua prezentatoare este Cosmina Păsărin.

Andreea Balan se va infuria imediat. George Burcea si Viviana Sposub, intalnire neasteptata cu Misty, iubita lui Keo
Viviana Sposub si George Burcea

Cum au imortalizat George Burcea şi Viviana Sposub întâlnirea cu Misty

Aflați în platoul emisiunii ”Vorbește Lumea” de la Pro TV, George Burcea şi Viviana Sposub s-au întâlnit cu Misty, actuala parteneră a lui Keo. Cei trei au făcut un GIF amuzant împreună, iar actorul la publicat într-un story pe Instagram, împreună cu mesajul ”Eh, vorbește lumea…”.

Într-un alt story, Viviana Sposub a publicat o filmare în care apare alături de Misty, apreciind felul în care arată. Partenera lui Keo și-a vopsit părul blond deschis, o nuanță similară cu cea pe care o poartă Andreea Bălan. Deschideți galeria foto de mai sus!

Andreea Bălan, mesaj pentru partenera lui Keo

Recent, Andreea Bălan a stârnit zvonuri conform cărora și-ar dori o împăcare cu Keo, după ce a început să îl urmărească din nou pe artist pe rețelele de socializare. Însă, cântăreața și-a asigurat fanii că nu vrea să își reia relația cu el. În plus, artista a transmis un mesaj pentru Misty, fără să îi menționeze numele.

”Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Deci nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită acolo…”, a precizat Andreea Bălan pe Instagram story.

Andreea Bălan despre George Burcea

Cât despre George Burcea, Andreea Bălan a spus că l-a iertat, deși a crezut că vor fi împreună pentru tot restul vieții. Artista a spus că nu regretă faptul că a avut o relație cu el și că a decis să se căsătorească cu actorul, deoarece datorită lui ea are acum două fiice minunate.

”Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc. Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea.

Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate”, a explicat Andreea Bălan.

Urmăriți Impact.ro și pe