Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea. Anunțul momentului în showbiz-ul din România. ”Datorită lui am două fetițe minunate”

Ioana Bucur 02.06.2021, 19:38
Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea. Anunțul momentului în showbiz-ul din România. ”Datorită lui am două fetițe minunate”

S-au despărțit la doar câteva luni după ce artista a îmbrăcat rochia de mireasă și și-au aruncat cuvinte și acuzații grele unul altuia. Acum, lucrurile s-au schimbat. Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea. Anunțul surprinzător făcut de jurata „Te cunosc de undeva”.

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea

După furtună, a ieșit și prima rază de lumină. Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea. Artista a mărturisit, pentru întâia oară, ce simte acum pentru bărbatul cu care credea că își va petrece tot restul vieții. Invitată la podcastul găzduit de Cătălin Măruță, jurata „Te cunosc de undeva” a explicat că în ciuda tuturor acuzațiilor și cuvintelor grele ce au fost aruncate între ei, și-a dat seama că, de fapt, despărțirea era singura soluție pentru ei. Abia acum a putut să accepte și să vadă că erau doi oameni în etape diferite, cu dorințe diferite.

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a spus Andreea Bălan.

Artista își cântărește cu mare atenție fiecare declarație sau reacție cu privire la actor, explicând că „trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc”.

„Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc. Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a mai spus artista.

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea
Andreea Balan si Tiberiu Argint au implinit un an de relatie

Iubește din nou

Andreea a învățat din greșelile trecutului. De un an, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TV Sonia Argint, de data asta, departe de ochii curioșilor.

„Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se aşază. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut, a trecut aproape un an de zile de atunci. Acum sunt foarte liniştită şi vreau această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum că această parte să o ţin deocamdată pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important să ai susținere, un sprijin”, mărturisea Andreea în urmă cu câteva luni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...