Andreea Bălan, apariție de senzație la cumpărături. I-a uimit pe toți! Foto

Diana Radu 23.07.2020, 13:29

Andreea Bălan a fost surprinsă într-o ipostază de senzație la cumpărături, alături de una dintre fiicele sale. Vedeta pare mai fericită ca niciodată, deși este în plun divorț de George Burcea. În plus, aceasta și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat.

Cum a fost surprinsă Andreea Bălan la cumpăraturi

Cântăreața a mers la cumpărături într-un centru comercial apropiat de casa sa, împreună cu fiica sa cea mare, Ella. Andreea a optat pentru o rochiță lejeră, decoltată și scurtă de vară. De asemenea, aceasta a purtat o pereche de sandale cu tocuri, în ciuda faptului că avea de cărat și de alergat. Așadar, extrem de sexy și cu o siluetă de invidiat, Andreea și-a răsfățat fiica la cumpărături.

Paparazii de la Wowbiz le-au surprins pe cele două la cumpărături. Andreea și Ella au purtat mască și au făcut o serie de cumăpărături ca fetele. Vedeta și-a dus fiica și la raionul cu jucării acolo unde au petrecut în jur de 20 de minute și de unde Ella și-a ales un bebeluș interactiv.

andreea balan, ella, cumparaturi
Cum a fost surprinsă Andreea Bălan la cumpăraturi

După vizita la raionul cu jucării cele două și-au continuat cumpărăturile, însă nu oricum. Pentru a nu o obosi pe cea mică și pentru a se și distra în același timp, vedeta a plimbat-o pe Ella într-un cărucior de cumpărături în formă de mașinuță. Astfel, după câteva raliuri și comenzi de „mai repede, mami”, cele două au terminat cumpărăturile și au plecat spre casă.

Deși acum își reface viața alături de noul iubit, Andreea Bălan a trecut prin clipe dificile în ultimele luni, prin prisma scandalurilor în care a fost implicată atât ea, cât și fostul său soț George Burcea, cu care spune că nu mai există nicio șansă de împăcare. Cei doi au împreună două fetițe mici: Ella și Clara.

Urmăriți Impact.ro și pe