Andreea Bălan, primele declaraţii despre nuntă. Cine va fi naşul: „Fără tine nu fac”

Ana Anitoiu, Ștefan Olteanu 28.03.2021, 19:06
Andreea Bălan, primele declaraţii despre nuntă. Cine va fi naşul: „Fără tine nu fac”

Andreea Bălan, care se iubește cu Tiberiu Argint, după ce s-a despărțit de George Burcea, tatăl fiicelor ei, a făcut primele declarații despre nuntă. Cântăreața a dezvăluit cine va fi nașul și a precizat că fără acest om nu va organiza un astfel de eveniment.

Andreea Bălan, dezvăluiri de senzație, la ”Te cunosc de undeva”. ”Mirele e târât acolo”

În ediția de sâmbătă, 27 martie, a emisiunii ”Te cunosc de undeva”, Andreea Bălan a făcut câteva dezvăluiri de senzație. Ea a vorbit despre relația cu Keo, dar și despre scurta căsnicie pe care a avut-o cu actorul George Burcea, tatăl celor două fiice ale ei. Totul după ce Cristina Vasiu a cântat o piesă foarte emoționantă – ”Caruso”.

”Am stat și eu într-o garsonieră în Pantelimon, ne-am iubit, ne-am despărțit, apoi a venit altul, ne-am tatuat, ne-am căsătorit, apoi am divorțat și a venit următorul. Asta e viața! Întodeauna mireasa știe mai bine, iar mirele e târât acolo, împotriva voinței lui. Mirii nu vor să danseze nicăieri”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Balan, primele declaratii despre nunta. Cine va fi nasul:
Andreea Balan, in rochie de mireasa

Andreea Bălan, despre o nouă nuntă

Nunta cu George Burcea a fost una cu mult fast și voie bună. Însă, n-a fost să fie iubire până la adânci bătrâneți. De fapt, despărțirea a venit la scurt timp după marele eveniment, iar amândoi și-au refăcut viața. El cu Viviana Sposub, iar ea cu Tiberiu Argint.

Acum, tot la ”Te cunosc de undeva”, Andreea Bălan a dezvăluit că ar face încă o nuntă, dar cu o singură condiție – aceea ca Aurelian Temișan să îi fie naș din nou. ”Parcă mi s-a trezit pofta de încă o nuntă. Fără tine, nașule, nu fac”, a spus cântăreața.

Andreea Bălan, după despărțirea de George Burcea: ”Sunt liniștită și fericită, în sfârșit”

De altfel, în urmă cu ceva timp, Andreea Bălan a declarat că este în sfârșit fericită și liniștită, reușind să lase în urmă perioada cu divorțul. Artista a spus că se concentrează foarte mult pe cele două fiice ale ei și că dorește să fie mai discretă în privința vieții ei personale.

”N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a spus Andreea Bălan.

Când s-ar putea recăsători Andreea Bălan

Mai mult, Andreea Bălan a dezvăluit că nu regretă nimic din ceea ce i s-a întâmplat, deoarece fiecare experiență din viața ei a fost o lecție și a ajutat-o să evolueze. În plus, ea a precizat că fiecare om care a intrat în viața ei a învățat-o ceva. Artista a spus că se vede recăsătorită, dar nu chiar curând. Vezi AICI care sunt complicațiile din divorțul cântăreței de George Burcea.

”Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu?!”, a declarat fosta soție a lui George Burcea pentru Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...