Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă. Anunțul făcut de artistă, la doar câteva luni de la despărțirea de George Burcea

Madlen Moraru / 27.05.2020, 20:04
Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă. Anunțul făcut de artistă, la doar câteva luni de la despărțirea de George Burcea

Andreea Bălan a înfruntat o perioadă dificilă, odată cu despărțirea de George Burcea. Cântăreața nu s-a ascuns nicio clipă cu privire la intențiile sale de-a divorța de tatăl fetițelor sale. Decizia ei a coincis cu începutul pandemiei de la noi din țară, astfel că procedura de finalizare a mariajului încă e în plină desfășurare. Artista pare și în prezent hotărâtă să meargă până la capăt cu divorțul.

Andreea Bălan, din nou în rochia de mireasă

Andreea Bălan și George Burcea s-au cunoscut în anul 2014, pe timpul filmărilor pentru un videoclip al acesteia. Așa a început povestea lor de dragoste, din care au rezultat două fetițe, Ella și Clara. Cu două zile în urmă, fosta prezentatoare Antena 1 și-a lansat cel mai nou videoclip. Melodia este intitulată “Am crezut în basme” și pare să fie modul cântăreței de-a le arăta tuturor că pare pregătită să treacă peste despărțirea de actor. În același clip muzical, artista apare și în câteva ipostaze controversate.

Fanii au putut remarca în acest clip că ea apare mai întâi fără sutien sau un top, iar ulterior și complet dezbrăcată. Totodată, s-a observat și că Andreea Bălan a îmbrăcat iarăși rochia de mireasă. Pare să fie același articol vestimentar pe care l-a purtat toamna trecută, când avea loc nunta ei cu George Burcea.

Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă. Anunțul făcut de artistă, la doar câteva luni de la despărțirea de George Burcea
Andreea Bălan a îmbrăcat iarăși rochia de mireasă, la doar patru luni de la despărțirea de George Burcea

Cuplul de vedete a decis să pună punct relației și să se separe în mod oficial cu doar patru luni în urmă. Se pare că decizia a venit din partea artistei și după ce George Burcea a fost prins când conducea sub influența substanțelor interzise. Pentru a ilustra faptul că își dorește să treacă cât se poate de rapid peste despărțirea dureroasă, vedeta a îmbrăcat în mod simbolic rochia respectivă cu care a ajuns și în fața altarului, în septembrie 2019. Piesa lansată pe YouTube a strâns un număr mare de vizualizări, de aproape jumătate de milion de urmăriri.

Ce anunț a făcut artista, la doar câteva luni de la despărțirea de George Burcea

“Am crezut în basme spune povestea mea dar și a celor care au avut un vis și acel vis s-a destrămat. Iubim, suferim și apoi renaștem și o luăm de la capăt.”, le-a transmis Andreea Bălan fanilor, cu prilejul lansării melodiei sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI