George Burcea continuă scandalul cu Andreea Bălan. ”Vorbim de drogați și unii iau medicamente pe sub mână”

Andrei Cezar 22.04.2020, 17:15
George Burcea continuă scandalul cu Andreea Bălan. ”Vorbim de drogați și unii iau medicamente pe sub mână”

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea este departe de a se fi închiat. După ce artista a susținut că soțul ei nu se implică suficent în creșterea fetițelor, actorul a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare, dezamăgit fiind și de societatea din zilele noastre.

George Burcea continuă scandalul cu Andreea Bălan

George Burcea și Andreea Bălan au continuat războiul chiar și în ziua de Paște. Cei doi și-au aruncat vorbe grele, de la distanță, pe rețelele de socializare. Ei s-au acuzat reciproc, iar scandalul dintre ei nu pare foarte aproape de sfârșit. Actorul a scris un mesaj lung pe pagina sa de Facebook în care își exprimă nemulțumirile, inclusiv față de societatea în care trăim.

”Ce bine ar fi daca ne-am vedea de treabã

Trãim într-o lume în care senzationalul, irefutabilul si exclusivul au întâietate, iar cultura, arta si mai ales omenia, sunt impinse usor, dar sigur, in mocirlã. O lume în care indiferent de ce decizie iei intr-un punct al vietii, cei din jur te vor critica. O lume în care daca esti persoanã publicã trebuie sã primesti cu bratele deschise înjurãturi, critici si mai ales sfaturi de care nu ai nevoie.” și-a început Geroge Burcea mesajul.

În continuare el vorbește de respect, sinceritate și lașitate.

”O lume în care respectul fatã de cel de lângã noi a disparut in aceeasi mocirlã, iar respectul pentru artisti s-a transformat într-un tras continuu de sireturi, intr-o defaimare din partea presei si într-o batjocora din partea oamenilor care conduc cultura. O lume în care daca iesi sã te aperi, esti umilit, iar daca nu iesi, esti las. O lume care-ti frânge aripile fix când cãzuse puful si începuse sã-ti creascã penele. O lume în care daca esti sincer pierzi, iar daca minti, esti model. O lume în care conteazã “sa spui bine povestea”, caci succesul este dupã colt, iar esenta nu-si mai are loc. O lume plinã de atotstiutori, destepti, iluminati, frumosi, talentati si cuminti. O lume perfecta….în capul nostru. 

George Burcea: ”Vorbim de drogați și unii iau medicamente pe sub mână”

În mesajul său actorul face referire și la oamenii care arată cu degetul înspre defectele diferitelor persoane, fără ca mai întâi să ” aibă puterea să se privească în oglindă”.

”Strigãm “drogatii”, dar noi luam medicamente pe sub mânã. Strigãm “fricosii”, dar noua ne este teamã de un nou început. Strigãm “puturosii”, dar noi n-am muncit mãcar o singurã zi. Strigãm “netalentatii”, dar noi n-am rezista unui singur antrenament. Strigãm “ esti pe banii parintilor”, dar dacã am fi pãrinti, am proceda la fel. Strigãm “gunoiule”, dar cosul nostru dã pe afarã. Strigãm “esti slab”, dar noi nu avem puterea sa ne privim în oglindã.”

În final, George Burcea își încheie mesajul cu o recomandare: oamenii să fie mai prudenți în ceea ce spun și fac pentru că ”pasãrea pe limba ei piere”.

George Burcea continuă scandalul cu Andreea Bălan. ”Vorbim de drogați și unii iau medicamente pe sub mână”
George Burcea continuă scandalul cu Andreea Bălan. ”Vorbim de drogați și unii iau medicamente pe sub mână”
Urmăriți Impact.ro și pe