Andreea Bălan a dezvăluit secretul siluetei sale. Mănâncă aceste alimente zilnic

Ioana Bucur 20.08.2022, 08:02

A crescut sub lumina reflectoarelor, viața ei fiind o carte deschisă pentru publicul din România. Cu toate că a trecut printr-o serie de transformări în ultimii ani, un singur lucru a rămas constant: greutatea. Vedeta este într-o formă de admirat și reușește să își mențină silueta fără să fie nevoită să renunțe la alimentele sale preferate, în top fiind dulciurile. Cum poate? Andreea Bălan și-a dezvăluit secretul.

Andreea Bălan, despre secretul siluetei sale

De la adolescentă rebelă la mamă devotată a două fetițe minunate. Viața Andreei Bălan nu a fost lipsită, până acum, de momente extrem de dificile – complicațiile pe care le-a suferit după cea de-a doua naștere sau divorțul de tatăl fetițelor, actorul George Burcea  – însă a găsit de fiecare dată puterea să se ridice și să meargă mai departe.

În prezent, are o familie frumoasă și o carieră la care mulți pot doar visa. În plus, radiază de fericire la fiecare apariție, este într-o formă fizică de milioane și nu este nevoită să renunțe la micile gustări, pe unele savurându-le și la miezul nopții. Andreea Bălan a mărturisit că mănâncă zilnic dulciuri, însă reușește să țină kilogramele în plus departe. Într-o discuție cu cei care îi urmăresc activitatea în mediul online, ea a dezvăluit secretul siluetei sale.

„Tot mi-ați scris să mă mai îngraș… Iată că v-am ascultat. Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții.

Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de trei ori pe săptămână), masaj (de trei ori pe săptămână) plus alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”, a povestit artista pe Instagram.

Andreea Bălan a dezvăluit secretul siluetei sale. Mănâncă aceste alimente zilnic
Andreea Balan, momente de relaxare la piscina

Artista a acceptat provocarea „America Express”: „Am trecut prin multe împreună”

În curând, fanii artistei vor avea ocazia să o vadă într-o ipostază complet nouă. Trupa Andre s-a reunit, nu pe scenă, ci într-un proiect de televiziune ce le va testa limitele celor două. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut echipă în cel mai dur reality show din România – America Express, având de străbătut o rută ce le poartă prin Mexic, Guatemala și Columbia.

„Am crescut si am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă”, au declarat cele două vedete.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...