Andreea Antonescu are un iubit mai tânăr decât ea. „Așa s-a nimerit”. Detaliile oferite de vedetă (Exclusiv)

Badea Violeta 16.04.2022, 12:32

După ce s-a despărțit de tatăl copilului ei, Traian Spak, Andreea Antonescu zâmbeşte din nou. Fosta concurentă de la Survivor România simte iarăși fiorii dragostei, însă preferă să fie cât mai discretă în ceea ce privește noua ei relație. Totuși, de curând, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit fără ocolișuri despre bărbatul din viața ei!

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre iubitul mai tânăr

Andreea Antonescu, în vârstă de 39 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Vedeta a avut o relație de 14 ani cu Traian Spak, timp în care s-au și căsătorit.

De asemenea, cei doi au împreună și o fetiță superbă, pe Sienna. Din păcate, mariajul fostei componente a trupei Andre cu tatăl copilului ei nu a mai funcționat, așa că s-a ajuns la divorț.

Acum, solista a lăsat în urmă căsnicia cu Traian Spak şi a renăscut alături de un bărbat mai tânăr decât ea. Cântăreața şi-a găsit, din nou, dragostea şi de atunci este mai fericită ca niciodată.

Recent, vedeta a acordat un interviu pentru Playtech și făcut câteva dezvăluiri picante despre bărbatul cu care are o relație de câteva luni bune.

„Așa s-a întâmplat, dar nu e vina mea! Însă nici nu mă voi plânge pentru asta!”, a recunoscut artista râzând că actualul său partener este mai tânăr decât ea, citată de sursa de mai sus.

Cin este vedeta din România care nu are haine de iarnă
Andreea Antonescu 

Andreea Antonescu se consideră o fire statornică

Andreea Antonescu susține că a avut doar două relații serioase. Una care a durat a mai mult de cinci ani și cealaltă, cea cu fostul soț. Artista se consideră o fire statornică atunci când este îndrăgostită.

„Nu știu cum crede lumea că sunt, dar eu mă consider o fire atentă, care nu mă dau repede dusă într-o parte sau alta. În viața nu am avut decât două povești de dragoste.

Una a durat ceva mai mult de cinci ani, iar cealaltă, cea cu fostul soț, vreo 14. Și poate că povestea cu Traian nu s-ar fi terminat, dacă nu ne-ar fi despărțit două continente.

E mai greu să reziști în condițiile astea! Viața îți oferă tot felul de provocări și reacțiile noastre sunt diferite. Dar dacă nici astea nu sunt niște semne ale statorniciei, atunci nu știu ce altceva aș putea invoca!”, a mai adaugă cântăreața.

Urmăriți Impact.ro și pe