Motivul pentru care Andreea Antonescu nu a dorit să vorbească despre despărţirea de Traian Spak,. Artista, mărturisire emoţionantă (Exclusiv)

Nicu Stan 31.03.2022, 18:32

Motivul pentru care Andreea Antonescu nu a dorit să vorbească despre despărţirea de Traian Spak,. Artista a făcut o mărturisire emoţionantă. Andreea Antonescu a reușit să construiască o relație specială și frumoasă cu fiica ei, Sienna. Vedeta a făcut eforturi să își crească fata cât se poate mai bine și să fie alături de ea în permenență.

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre relația cu Traian Spak. „Nu înțeleg de ce trebuie să aruncăm cu vorbe dureroase”

Andreea antonescu a vorbit despre viața de mămică și despre gândul de a mai avea un copil. Andreea Antonescu a cucerit românii încă de la primele apariții pe scenă, iar cariera ei este una de invidiat.

Cu toate astea, Andreea Antonescu mai are un rol foarte important, anume faptul că este mămica unei minunate fetițe. Încă de când o purta în pântec, Andreea Antonescu și-a dorit să devină cea mai bună prietenă a fetei sale.

Traian Spak, in relatii bune cu Andreea Antonescu
Traian Spak, in relatii bune cu Andreea Antonescu

Sienna, scopul vieții Andreei Antonescu

„Acesta a fost scopul vieții mele, din momentul în care am rămas însărcinată, mai ales când am aflat că am fetiță, deși nu ar fi stat lucrurile altfel dacă ar fi fost băiat, mi-am dorit ca în mine să găsească copilul cel mai bun prieten. Am vrut ca în momentele în care trebuie să ia anumite decizii în viață să aibă încrederea totală pentru a-mi cere părerea mie, nu prietenilor sau copiilor de vârsta ei, care nu au aceeași experiență.

Ea știe că este cea mai bună prietenă a mea, iar eu lupt pentru acest statut, de a rămâne prietena vieții ei, momentan sunt, din spusele ei. Niciodată nimeni nu o să ne iubească și nu o să ne vrea binele mai mult decât părinții noștri”,  a spus vedeta, conform ego.ro.

Andreea Antonescu, despre despărțirea de Traian Spak

Pe de altă parte, frumoasa artistă și tatăl fiicei sale, Traian Spak, au păstrat o relație civilizată după ce s-au despărțit, oferind un exemplu pentru multe persoane.

„Eu și Traian suntem în relații foarte bune. Trebuie să fim oameni civilizați, însă depinde de fiecare dintre noi. Ținând cont că ai împărțit o perioadă de viață alături de o persoană, iar relația s-a încununat cu un copil, nu înțeleg de ce trebuie să aruncăm cu vorbe dureroase. Am împărțit ani de zile împreună. Nu înțeleg de ce ar trebui să existe certuri. Mai ales că noi nu suntem acel gen de oameni. Nu ne place ideea de scandal.

Andreea Antonescu nu vrea să-și expună viața personală

Eu așa sunt ca om. În spatele imaginii pe care o am, nu mi-a plăcut să ies în evidență prin viața personală. Anumite lucruri se termină când închidem ușa din locuință. Nu trebuie să expunem totul cu orice preț.

O carieră nu se clădește așa, iar în cazul meu, vorbim de 20 și ceva de ani. Am avut noroc că publicul m-a iubit, m-a protejat și s-a regăsit în povestea mea”, a povestit Andreea Antonescu pentru sursa citată mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe