Andra, supărată pe Cătălin Măruţă. Ce l-a făcut pe prezentator să râdă de îndrăgita artistă: „Lucrăm cu ce avem”

Iancu Andreea 02.03.2022, 16:26

Având în vedere că primele zile ale lunii martie au adus în mai multe regiuni ale țării prima zăpadă, unii au ales să se bucure pentru un scurt moment de această minune a naturii. Printre ei s-au numărat și Andra și Cătălin Măruță. Cei doi soți au ieșit în grădina casei, unde s-au filmat în timp ce admirau micul om de zăpadă pe care cântăreața l-a construit. Însă dialogul celor doi a făcut-o pe Andra să fie iritată, artista fiind supărată de remarca lui Cătălin Măruță. Prezentatorul nu s-a putut abține să nu râdă.

Motivul pentru care Andra a fost supărată pe Cătălin Măruță

Primii fulgi de zăpadă așternuți pe străzile din București și din zonele limitrofe au adus bucurie în familia Măruță. Cei doi soți au ales să se bucure de faptul că în curtea casei se regăsește zăpadă. Astfel, cât timp copiii erau plecați la școală, Andra a decis să le facă o surpriză și a construit un om de zăpadă. Însă gestul său nu a fost întrutotul apreciat de prezentator, care a făcut o remarcă neașteptată. Andra a fost pentru moment supărată pe Cătălin Măruță, care a considerat omul de zăpadă demn de râs.

„Uite ce am făcut!”, s-a lăudat artista, după ce a construit un mic om de zăpadă, pe Instagram.

„Ăsta e om de zăpadă?”, și-a exprimat prezentatorul uimirea când a descoperit realizarea soției lui.

Andra, supărată pe Cătălin Măruță
Omul de zăpadă construit de Andra, care a stârnit amuzamentul soțului său
foto – Instagram

Cei doi părinți au complotat să îi surprindă pe copii

Dialogul celor doi a devenit unul savuros, după ce Andra a încercat să argumenteze lipsa unor dimensiuni generoase ale simpaticului om de zăpadă. Având la îndemână puțini fulgi de nea și doar câteva frunze din curte, artista nu a putut să construiască un om de zăpadă mai mare.

„Andra: Da, cu ce am găsit pe aici… Zăpada se topește repede. Am zis să nu treacă iarna asta și noi să nu facem un om de zăpadă. E amărât așa, cum e vremea asta.

Cătălin: Nici omul de zăpadă nu mai e ce-a fost, nici iarna nu mai e ce-a fost.

Andra: Nici vremurile astea nu sunt ce ne-am dori, așa că lucrăm cu ce avem.

Cătălin: Îl lăsăm aici, să îl vadă copiii când se întorc de la școală să se sperie.

Andra: E apărătorul casei. Hai nu mai râde, că e mișto. Te pupă mama! Să fii cuminte!”, a fost schimbul de replici dintre cei doi soți.

David și Eva, cei doi copii ai cuplului, fuseseră surprinși să găsească zăpadă în curtea casei chiar la primele ore ale dimineții, înainte de a pleca spre școală. Aceștia s-au jucat puțin cu câțiva bulgări, după care s-au grăbit să se urce în mașina tatălui lor pentru a porni spre cursuri. În filmarea de pe Instagram, prezentatorul a apreciat faptul că își poate porni mașina din casă, astfel încât aceasta să se încălzească și să se dezghețe până la plecare.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...