Andra și Cătălin Măruță, gest uimitor după 12 ani de căsătorie. Artista și-a dorit ca fanii să afle direct de la ea

Diana Radu 20.08.2020, 08:59
Andra și Cătălin Măruță, gest uimitor după 12 ani de căsătorie. Artista și-a dorit ca fanii să afle direct de la ea

Pe data de 23 august Andra și Cătălin Măruță aniversează 12 ani de căsătorie. Cu această ocazie, cuplul s-a reîntors la Târgu Jiu încă de zilele trecute, acolo unde a avut loc evenimentul. Cei doi formează unul dintre cele mai consolidate și mai îndrăgite cupluri din showbiz.

Cum sărbătoresc Andra și Cătălin Măruță cei 12 ani de căsătorie

Andra și Măruță și-au unit destinele pe data de 23 august 2008 la Biserica Sfinții Constantin și Elena din Târgu Jiu, orașul natal al mireului. La eveniment le-au fost alături sute de persoane. Andra a purtat o rochie de mireasă albă cu trenă și voal, având părul lăsat pe umeri, în timp ce Cătălin a purtat un costum negru cu papion negru. Vizibil emoționați și foarte tineri, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar peste câteva zile sărbătoresc 12 de ani de căsnicie.

După cununia religioasă, mirii au mers pentru a face ședința foto la Poarta sărutului din Târgu Jiu. Iar pentru a rememora sau retrăi momentul, Andra și Cătălin s-au întors din nou în acest loc special pentru ei. Artista a împărtișit bucuria și cu fanii săi într-un story pe Instagram.

andra, maruta, aniversare, targu jiu
Cum sărbătoresc Andra și Cătălin Măruță cei 12 ani de căsătorie. Sursă foto: Instagram

„Mă declar foarte norocoasă”

În același an, mai exact pe 10 august 2008, Andra și Cătălin au făcut și cununia civilă, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, iar cei care le-au fost nași au fost Dana şi Cornel Ciocan. După 12 ani de când au spus „Da” și în fața ofițerului de la starea civilă, dar și în fața lui Dumnezeu, cei doi se declară la fel de îndrăgostiți.

„De ce primesc felicitări astăzi? Pentru că acum fix 12 ani am spus „Da!” la Starea Civilă și am început capitolul frumos din viața mea în calitate de soție. Vă urez tuturor sa fiți la fel de împliniți! Eu mă declar foarte norocoasă, sunt emoționată ca în prima zi de căsătorie”, a declarat Andra pentru Viva.