Gestul care a convins-o pe Andra să îi cedeze lui Cătălin Măruță. ”Până atunci nu-mi plăcea”

Iancu Andreea 12.08.2020, 09:29
Gestul care a convins-o pe Andra să îi cedeze lui Cătălin Măruță. ”Până atunci nu-mi plăcea”

Andra și Cătălin Măruță formează o familie minunată alături de copilașii lor, David și Eva. Totuși, puțini cunosc detalii despre începuturile relației dintre cei doi. Află care a fost gestul care a determinat-o pe Andra să îl privească cu alți ochi pe prezentatorul TV.

Cum a luat Andra decizia de a fi împreună cu Cătălin

Sunt împreună de 12 ani, însă rar vorbesc despre începtul relației lor. Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în anul 2005, pe când ea avea 19 ani, iar el 27. Cătălin prezenta pe atunci emisiunea “Tonomatul DP2” de la TVR 2, iar ea era o solistă la început de carieră. Pe atunci, prezentatorul purta o altă frizură, care nu a atras-o deloc pe Andra.

“Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra, într-un interviu pentru revista OK!

Cu toate acestea, la scurt timp, cei doi au decis să formeze un cuplu. Apoi, un an mai târziu, artista și-a luat geamantanul și a decis să se mute împreună cu Măruță.

“La început nu-mi venea să cred că am găsit un om atât de normal. Corect și matur la 19 ani. Începusem relația și, cu timpul, mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra stătea cu părinții în București și tot plănuiam să locuim împreună. Când m-am întors de la muncă,  Andra era acasă și foarte hotărâtă. Cu un geamantan, o veioză și un tablou”, a spus Cătălin.

Andra și Cătălin au împreună doi copii, pe David și Eva
Andra și Cătălin au împreună doi copii, pe David și Eva

Familia Măruță, demnă de invidiat

Acum, Andra și Cătălin formează o familie de invidiat. Cei doi au împreună un băiețel, pe David, dar și o fetiță, Eva. În timp ce Andra se bucură de o carieră fulminantă, atât muzicală, cât și în televiziune, Cătălin este și el în topul emisiunilor de divertisment cu „La Măruță”.

Totuși, familia este pe primul loc pentru ei. Chiar Andra recunoaște că a primit mult ajutor în creșterea micuților din partea lui Cătălin. Pe când David era un prichindel, Cătălin se ocupa de el.

“Ca tată nu am ce să-i reproșez. Pleacă dimineața, îl duce pe David la grădiniță, iar seara fuge de la emisiune după ședință ca să stea cu el și să-i facă baie”, a adăugat solista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...