Andra şi-a îngrijorat fanii cu aceste imagini. Ce se întâmplă cu artista în această perioadă

Iancu Andreea 17.07.2021, 10:43
Andra şi-a îngrijorat fanii cu aceste imagini. Ce se întâmplă cu artista în această perioadă

Andra este o artistă extrem de prezentă în mediul online, reușind să țină legătura cu urmăritorii săi prin postările de pe conturile de socializare. Recent însă, Andra și-a îngrijorat fanii cu o serie de imagini, care dezvăluie ce se întâmplă cu artista în această perioadă. Cântăreața a recunoscut problemele cu care se confruntă și a fost sinceră cu fanii săi.

Andra și-a îngrijorat fanii cu aceste imagini. Ce spune artista despre starea sa de sănătate

Soția lui Cătălin Măruță este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Andra este adorată de fanii săi, care nu scapă niciun moment să afle detalii despre viața vedetei. În plus, cântăreața îi respectă mult pe cei care o susțin și nu ezită să împărtășească împreună cu aceștia chiar și cele mai intime detalii din viața sa. Recent, Andra și-a îngrijorat fanii cu câteva imagini, pe care le-a postat pe contul său de Instagram.

Artista s-a filmat dis de dimineață, la cafea, salutându-i pe urmăritori și urându-le o zi bună. Cu toate că mesajul vedetei a fost unul pozitiv, Andra a mărturisit că se confruntă cu unele probleme de sănătate în această perioadă. Cu vocea vizibil răgușită și apelând la un filtru pentru a ascunde faptul că nu era machiată, artista a recunoscut că traversează o perioadă dificilă din pricina alergiilor la polen.

Neaţa! M-am trezit, am băut o cafea. Deşi pare că sunt răcită, nu e deloc aşa. E de la alergiile mele, de la polen şi toate cele. Vă doresc să vă bucuraţi de ziua asta frumoasă, cu mult soare!, a spus Andra, la Insta Story.

Cu ce imagini și-a îngrijorat Andra fanii
Andra, dezvăluind pe InstaStory că se confruntă cu o alergie

Artista a trecut prin experiența Covid-19

Chiar la începutul acestui an, familia Măruță a fost încercată din greu de coronavirus. Toți cei patru membri, de la cei mici, Eva și David, până la adulții Cătălin Măruță și Andra, s-au confruntat cu boala care a generat epidemia din întreaga lume. Cea care a fost cea mai afectată de boală a fost chiar artista, Andra recunoscând la un moment dat că și-a pierdut vocea din cauza afecțiunii.

Deocamdată cânt doar pe voce de cap pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispune, aşa că momentan cânt doar în gând. Abia aştept să vă cânt din nou, sunt nerăbdătoare! Vreau să vă spun tot ce am pe suflet pentru că am adunat foarte multe emoţii, a spus Andra, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...