Andra, mărturisire emoţionantă despre Cătălin Măruţă. „Simt că mă vindecă de orice”

Nicu Stan 08.05.2021, 08:38
Andra, mărturisire emoţionantă despre Cătălin Măruţă. „Simt că mă vindecă de orice”

Andra, mărturisire emoţionantă despre Cătălin Măruţă. Cântăreața a mărturisit cât de mult îl iubește pe omul de televiziune șispune că iubirea lor s-a maturizat. Mai multe amănunte, în articolul de mai jos.

Andra, dezvăluiri despre dragostea pe care i-o poartă lui Cătălin Măruță. ”Îmi place să ne pupăm….”

Andra a făcut o mărturisire emoţionantă despre Cătălin Măruţă. Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc.

El, cunoscut om de televiziune, ea, celebră cântăreață și jurată la Românii au Talent, se iubesc ca în prima zi, numai că odată cu maturizarea dragostei dintre ei, de multe ori nu mai sunt necesare atingerile, ci doar simple priviri.

Andra si Catalin Maruta au doi copii impreuna
Andra si Catalin Maruta au doi copii impreuna

Măruță îi spune din priviri Andrei că o iubește

”Până acum eram înnebunită să ne strângem tot timpul în brațe, să ne pupăm, asta și acum îmi place acest lucru, dar cumva, înainte simțeam că mă iubește doar dacă mă ia în brațe sau dacă îm spune, că eram mai mică.

Dar acum că m-am mai maturizat și dacă se uită într-un fel la mine eu știu că privirea aia îmi spune multe lucruri. N-am crezut că o să iubesc așa și că bărbatul ăsta devine atât de important pentru mine, încât atunci când mă atinge simt ce simțeam când punea mama mâna pe mine. Simt că mi-e bine, simt că nu mai am nevoie de nimic.

Surorile Andrei, supărate pe artistă

Asta s-a întâmplat în timp, l-am iubit de la început dar nu am știut că se poate transforma în asta, sentimentul pe care îl simt acum. Unii o să zică că exagerez, aoleo. Surorile mele, de fiecare dată când plecăm în vacanță îmi spun că eu le fac ceartă în casă, pentru că eu îmi iubesc atât de mult soțul, atât de mult îl respect și îi doresc să-i fie bine și să-l văd zâmbind.

Surorile spun, no, acum trebuie să facem și noi ca ea. Bărbații lor le reproșează că ele nu fac la fel pentru ei”, a declarat Andra Măruță în podcastul lui Mihai Morar.

Andra, mărturisiri cutremurătoare despre mama ei

Andra a făcut declarații emoționante și despre mama ei. Cântăreața o numește ființa importantă din viața ei.

”Mama este o persoană extrem de emotivă. Se consumă foarte mult pentru că-mi simte mie emoțiile. Emoții pe care eu nu le arăt neapărat, fricile mele ea le simte. Mama a simțit tot de fiecare dată și nu puteam să cânt dacă mă uitam la ea pentru că mă bușea plânsul. De-asta, la fiecare concert, o puneam în spate de tot. Să nu o văd. (…). Ea este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ. Mama este omul care ne-a adunat”, a mai spus Andra Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe