Andra l-a dat de gol pe Măruță. De câte ori fac amor pe săptămână: „Nu pot să mint”

Corina Oprea 13.05.2023, 18:25
Andra l-a dat de gol pe Măruță. De câte ori fac amor pe săptămână: „Nu pot să mint”

Andra și Cătălin Măruță sunt unele dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară și sunt apreciați mai ales ca un cuplu. Sunt foarte deschiși față de publicul lor și îi ține la curent pe fanii lor cu tot ce mai este nou, dar de data aceasta au oferit detalii picante din viața intimă. Au recunoscut de câte ori fac amor pe săptămână!

De câte ori se iubesc Andra și Măruță pe săptămână

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate și iubite cupluri din showbiz. Au o familie perfectă, sunt foarte fericiți împreună și niciodată nu au lăsat impresia că nu s-ar înțelege. De mai bine de 14 ani sunt împreună și deja și-au făcut un renume, drept doi soți minunați, care niciodată nu se ceartă și au parte numai de experiențe plăcute.

De curând, Andra a vorbit deschis despre relația dintre ea și soțul său în cadrul unui Podcast. Spre deliciul fanilor curioși, artista a vorbit despre viața ei sexuală, oferind detalii chiar picante. Întrebată de câte ori pe săptămână face sex, cântăreața a oferit un răspuns la care nimeni nu se aștepta. Dezinvoltă, fără rețineri, a spus că se întâlnește cu soțul ei în pat ori de câte ori are ocazia.

Mai exact, a subliniat faptul că le este mai greu să aibă parte de momente intime din partea copiilor. Cei mici sunt mai mereu în prezența lor dar, atunci când reușesc să fugă de ei, se dezlănțuie.

„E, nu te gândi la ceva… De câte ori se poate. Adică de câte ori putem să fugim de copii, să facem asta”, a spus Andra.

Andra, adevărul despre socri

Andra Măruță a dezvăluit un detaliu important despre soțul ei. Aceasta a spus că celebrul prezentator TV este extrem de introvertit, deși nu lasă să se vadă asta pe micile ecrane. Dacă în familia ei, toți membrii sunt deschiși, soțul ar fi crescut în cu totul alt mediu.

„Cătălin este introvertit, chiar dacă la televizor nu pare. Eu provin dintr-o familie în care ne exprimăm deschis sentimentele. Ne pupăm în văzul lumii, ne spunem Te iubesc de nu ştiu câte ori pe zi…Eu cu bagajul ăsta am intrat în relaţie. Depinde foarte mult de modul în care ai fost educat în familie, în ce mediu ai crescut”, a povestit Andra.

Cu toate acestea, mărturisește că are o relație deosebită cu părinții lui Cătălin Măruță. Îi consideră exact ca pe propriii săi părinți și și-ar dori ca David și Eva să petreacă mai mult timp cu aceștia.

Urmăriți Impact.ro și pe