Andra, în culmea fericirii! Artista le-a dat fanilor vestea cea bună: “Numai eu știu cât am așteptat această zi”

Diana Radu 17.12.2019, 14:48
Andra, în culmea fericirii! Artista le-a dat fanilor vestea cea bună: “Numai eu știu cât am așteptat această zi”

Andra, trăiește una dintre cele mai frumoase clipe din viața sa. Fiica sa, Eva a crescut și a început să cânte alături de ea. Cele două au avut de curând și primul concert împreună, pe scena Operei Naționale din București, iar asta nu e tot. Andra și Eva au înregistrat și prima piesă împreună, care a adunat un număr record de vizualizări în câteva zile. Așadar, este de la sine înțeles motivul pentru care Andra este în culmea fericirii.

Andra: ”Înainte să îi fi născut visam deja la asta. Iată, visul s-a împlinit cu acest colind”

Soția lui Măruță a împărtășit cu fanii pe contul său de Instagram emoția și fericirea pe care o trăiește. Andra, le-a dezvăluit fanilor că aștepta de mult ziua în care va cânta alături de copii săi, iar visul său s-a împlinit cu colidul ”Deschide, ușa creștine”, pe care l-a cântat și înregistrat pentru prima oară împreună cu fiica sa, Eva. De asemenea, Andra a ținut să precizeze că videoclipul lor a adunat peste 500.000 de vizualizări într-un timp foarte scurt.

”Numai eu știu cât am așteptat ziua în care sa cânt cu copiii mei. Înainte să îi fi născut visam deja la asta. Iată, visul s-a împlinit cu acest colind. Vă mulțumim pentru că după numai o zi deja videoclipul are peste 500.000 de vizualizări”, a scris Andra pe contul său de Instagram.

Andra, Eva, primul videoclip
Andra a filmat primul videoclip împreună cu fiica sa, Eva

Fanii au reacționat imediat la postarea făcută de Andra, care a adunat mii de like-uri. Foarte mulți au remarcat faptul că micuța Eva a moștenit calitățile vocale de la mama sa, dar că este bucățică ruptă Măruță. Eva, a filmat primul ei videoclip la vârsta de patru ani. Acest moment din viața micuței cântărețe este extrem de special și pentru că ea cântă alături de celebra sa mamă. În vârstă de 33 de ani, Andra și fiica ei s-au descurcat de minune pe platourile de filmare, unde au înregistrat clipul colindul ”Deschide ușa, creștine!”.

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță este deja o mică pe vedetă pe internet, acolo unde are și propriul ei canal de YouTube pe care postează vloguri care sunt urmărite de sute de fani. Tot din vloguri fanii au observat cât de coerent și cât de frumos vorbește Eva, dar și ce personalitate puternică are.

Urmăriți Impact.ro și pe