Andra a recunoscut ce defect i-a dat mereu bătăi de cap. Vedeta încerca să îl ascundă la fiecare apariție

Ioana Bucur 30.12.2021, 17:31
Andra a recunoscut ce defect i-a dat mereu bătăi de cap. Vedeta încerca să îl ascundă la fiecare apariție

Are o voce pe care o recunoști imediat, este o mamă mândră, o soție fericită și are o careră de invidiat în televiziune. Dacă am trage linie și am analiza, vedeta are o viață aproape de perfecțiune. Cu toate astea, zicala „omul nu este niciodată perfect, nici mulțumit” este cât se poate de adevărată în cazul ei. În ciuda faptului că nu a fost niciodată adepta operațiilor estetice sau a machiajului strident, Andra a recunoscut ce defect i-a dat mereu bătăi de cap. Artista a dezvăluit și la ce trucuri apela ca să îl mascheze la fiecare apariție publică.

Andra a vorbit despre defectul care i-a dat bătăi de cap

Naturală, mereu plină de viață, Andra este nu doar una dintre cele mai talentate cântărețe din showbiz-ul românesc, ci și una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară.

Cu o carieră la care mulți doar visează, cu un soț care pare că îi este suflet pereche și cu doi copii adorabili, Andra se poate declara un om împlinit din toate punctele de vedere. Din exterior, pare că trăiește o viață perfectă, însă iată că zicala „omul nu este niciodată perfect, nici mulțumit” i se aplică până și ei.

Andra nu a intrat, până acum, în rândul persoanelor publice care au apelat la ajutorul medicilor pentru a-și retușa aspectul fizic. Artista s-a bazat mereu pe frumusețea naturală, dând senzația că se simte excelent în propria piele. Și are toate motivele să simtă asta. Cu toate astea, Andra considera că are un defect, iar gândul nu i-a dat pace o bună perioadă de timp.

Andra a recunoscut ce defect i-a dat mereu bătăi de cap
Andra și pistruii buclucași

La ce trucuri apela pentru a-și ascunde „imperfecțiunile”

Într-un interviu acordat acum ceva vreme, Andra a explicat la ce trucuri apela pentru a-și ascunde pistruii la fiecare apariție publică. Cu toate că nu îi displac la alte persoane, artista a recunoscut că nu i se părea că ei i se potrivesc, așa că învățase să folosească mai multe produse cosmetice pentru a-i „șterge” de pe chipul ei.

„Singura mea problemă e că am pistrui. Mai mulți. Și nu mă omor după acești pistrui, îmi plac la alte persoane, dar la mine nu.

Ce mi se pare ciudat e că mulți ani mi-am tot acoperit pistruii adevărați pe care îi am, nu ăștia din acest filtru. I-am acoperit cu tot felul de chestii, ba anticearcăn puternic, ba fondul de ten să fie foarte puternic, și acum mai nou văd că îmi place. O dată la cinci ani ți se schimbă gusturile”, spunea Andra.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...