Anda Adam a dat lovitura! Din ce a ajuns artista să facă bani, în plină pandemie, după ce a rămas fără concerte

Redacția IMPACT 28.05.2020, 15:50
Anda Adam a dat lovitura! Din ce a ajuns artista să facă bani, în plină pandemie, după ce a rămas fără concerte

Anda Adam, la fel ca mulți alți artiști din România a fost afectată de criza cauzată de pandemie. Însă, frumoasa blondină a găsit rapid o cale de a se reinventa și de a-și suplimenta veniturile. Iată cu ce se ocupă mai nou cântăreața!

Cum face Anda Adam bani, în plină pandemie

Astista a fost invitată recent la emisunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1,  pentru a-și promova noua piesă, „Americana”. Însă, printre altele Anda Adam a dezvăluit și că s-a profilat încă de anul trecut spre sfera construcțiilor, lucru care i-a fost de un real ajutor în pandemie.

„Fac asta de anul trecut. Mi-a prins bine acum. Construiesc niște duplexuri în zona Tunari – Voluntari. Deja am vândut două și suntem în discuții pentru alte două”, a spus artista, în cadrul emisiunii matinale.

anda adam, artista, bani, pandemie
Cum face Anda Adam bani, în plină pandemie

De asemenea, Anda Adam a decis să-și vândă apartamentul, situat într-un complex rezidențial și să se mute la curte. Din 2019, artista împreună cu famia sa locuiește într-o vilă din cartierul Tunari lângă București, unde se aflau în construcții mai multe vile. Dezvoltatorul i-a propus Andei o reducere în schimbul publicității, iar palma a fost bătută.

„Nu intenţionez neapărat să mă mut într-o casă mai spaţioasă, pentru că apartamentul în care stăm acum este destul de mare. Însă vreau să am curte pentru ca Evelyn să se poată juca în voie. Nu vreau să fac prea mult tam-tam, prefer să vorbesc atunci când lucrurile sunt aproape gata şi ne putem muta. Am avut cereri de la fani care voiau să le fac turul casei şi am făcut acest vlog pentru că vreau să vadă şi ei ce fac în timpul liber”, a declarat solista pentru Click. 

Anda Adam este căsătorită cu Sorin Nicolescu anul 2015 și au împreună o fetiță, pe nume Evelin. Însă, se pare că relația dintre cei doi a început să scârție. Tot mai multe voci spun că aceștia nu se mai înțeleg deloc bine și că ar fi în prag de divorț.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe