Anca Țurcașiu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă la trei ani de la divorțul de Cristian Georgescu

Beatrice Dumitru 15.04.2023, 19:38
Anca Țurcașiu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă la trei ani de la divorțul de Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că divortează, după 22 de ani de mariaj. La trei ani de la acel moment, artista a dezvăluit detalii neștiute despre căsnicia cu medicul Cristian Georgescu, dar și ce a învățat după despărțirea de fostul soț.

Anca Țurcașiu, despre divorțul de Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu (52 de ani) este mereu cu zâmbetul pe buze, însă artista a avut parte și de momente grele în viața, mai ales atunci când a divorțat de soțul său, medicul Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie. Aceasta a recunoscut că a fost nevoie de foarte mult curaj pentru a face acest pas și ar vrea ca gestul ei să fie urmat și de alte femei carfe nu se mai simt împlinite și fericite în mariajul lor.

La trei ani de la divorț, Anca Turcașiu a spus că este gata să primească din nou iubirea în viața ei și este convinsă că fiecare om merită să iubească și să fie iubit, indiferent de vârstă. De asemenea, ea a dat de înțeles că a fost nevoie să treacă prin multe probleme și greutăți în căsnicie până s-a decis să divorțeze.

Anca Țurcașiu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă la trei ani de la divorțul de Cristian Georgescu
Anca Țurcașiu a divorțat la 50 de ani.

Ideea este că atunci când am făcut lucrul acesta a fost extrem de asumat, a fost un act de curaj foarte mare și cred că aș putea să fiu un mesager foarte bun pentru femeile care trăiesc niște momente neplăcute să aibă curaj s-o ia de la capăt, să realizeze că este o singură viață pe Pământ și că niciun bărbat din lume nu poate să-ți aducă nici fericire, nici nefericire, singura persoană care poate să-ți aducă bine este sinele tău și Divinitatea. Îți trebuie mult curaj și multă asumare ca să faci asta, dar eu cred că mi-a întins cineva de Sus o mână și am reușit, a fost foarte greu, a fost mult mai greu decât aș fi crezut vreodată, dar acum sunt un om extrem de fericit, echilibrat, împlinit și mulțumit”, a declarat Anca Țurcașiu, pentru Viva!

Anca Țurcașiu, siluetă de invidiat

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu rămân legați prin fiul lor, Radu Cristian. Tânărul are 24 de ani, iar anul trecut a avut nunta cu aleasa inimii sale, pe nume Andreea.

Anca Țurcașiu se laudă cu o siluetă de invidiat, aceasta fiind adepta unui stil de viață echilibrat. De mai bine de 30 de ani a renunțat la carne, iar meniul său este compus în cea mai mare parte din legume. Artista a spus că seara servește vinete coapte, amestecate cu pastă de tahini, salată de varză crudă, mărar și năut prăjit în cuptor cu măsline. De asemenea, ea face mult sport.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...