EXCLUSIV

Anca Serea, dezvăluiri despre problemele grave de sănătate ale fiicei ei: „A fost o operație complicată”. Câte ore s-au luptat medicii să îi salveze viața. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 23.02.2023, 15:55

Anca Serea a trecut prin mari emoții, în urmă cu două săptămâni, cu fiica ei cea mare, Sarah, care a fost operată de urgență. Anca Serea ne-a povestit, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre diagnosticul alarmant pe care medicii i l-au stabilit fetei la internare, dar și despre eforturile uriașe ale chirurgilor de a-i salva viața.

Diagnosticul crunt stabilit de medici. Viața fetei a fost în mare pericol

Anca Serea nu va uita prea curând ultima sa vacanță, întreruptă brusc în urma unui telefon primit de acasă. Anunțată de mama ei că fiica cea mare, Sarah, nu se simte prea bine, fosta prezentatoare tv s-a întors în mare grabă în Capitală, direct la spitalul unde fiica sa a fost operată de urgență:

„A fost vorba de o apendicită acută cu peritonită, iar noi eram la munte, în Poiana Brașov. Mama mea era cu ea. A fost operată de urgență, avea puroi, iar intervenția chirurgicală a durat mult, trei ore și jumătate. Trei medici au operat-o. Chiar îi făcusem analizele, toate erau perfecte, înainte nu a avut alte simptome. Ea nu a vrut să meargă cu noi, că era la școală, nu a vrut să chiulească. Ieri a fost la control, acum e bine. Din păcate mai trebuie să trecem și prin astfel de experiențe. Suntem mulți, important e să fim sănătoși”, ne-a spus fosta vedetă tv.

Despre vacanța la munte, cu familia: „Am renunțat să mai învăț”

Cât despre vacanța petrecută în Poiana Brașov, Anca nu ne-a ascuns faptul că e singura care nu știe să schieze, deși a încercat să învețe, dar a renunțat:

„La schi ne mai întoarcem noi. Toți copiii schiază, eu, nu. Am renunțat să mai învăț, nu-mi place, e și frig. Chiar a fost frumos că Poiana era goală, nu ne-am suprapus cu vacanța celorlalți. O decizie foarte bună, spre deosebire de anul trecut când am stat la cozi. Am stat de luni până joi, trebuia să rămânem până sâmbătă. Am fost cu 4 dintre copii”, a completat aceasta. Fiul cel mare al Ancăi Serea, în vârstă de 20 de ani, se află la studii în Olanda. Vedeta evită să-l viziteze, din cauza fobiei de avion pe care o are de câțiva ani: „Adi merge la el, eu nu mă urc în avion”.

„Sub nicio formă nu mă gândesc să mă întorc”

Altfel, după ce a rupt contractul cu Prima TV, post la care a prezentat știrile sportive de la Focus, de sâmbătă și duminică, Anca Serea a luat o pauză în ceea ce privește televiziunea. Aceasta ne-a spus că nu duce dorul, din contră, îi este mult mai bine fără un astfel de angajament, pentru că prioritatea sa, din punct de vedere profesional, este alta:

„Nu mi-e dor deloc de televiziune. Sub nicio formă nu mă gândesc să mă întorc, le las pe cele mai tinere să se afirme. Am alte proiecte. Noi avem magazinul de produse cosmetice, iar acesta este prioritatea noastră”.

Urmăriți Impact.ro și pe