EXCLUSIV

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut din cauza unei emisiuni din Republica Moldova. Dezvăluiri în premieră despre „bătălia de la Snagov”. „Mă amenință cu nașul și cu prietenii”. EXCLUSIV

Andreea Archip, Ana Anitoiu 24.09.2022, 14:10

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut din cauza unei emisiuni din Republica Moldova. Impresara a făcut dezvăluiri în premieră, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre „bătălia de la Snagov”.

Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pornită de la o emisiune

Mai exact, conflictul violent ce a avut loc la Snagov între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a pornit de la afirmațiile pe care le-a făcut Mihai Cristian Rizea pe canalul de YouTube și pagina de Facebook a emisiunii „Spovedania lui Rizea”. Rizea, fost parlamentar român, este în acest moment în postura de fugar în Republica Moldova, de unde face o emisiune care e transmisă pe canalele de media alternative, unde vorbește de obicei despre personajele politice de la București.

În ediția de joi, 22 septembrie, a acestei emisiuni, Mihai Cristian Rizea, cunoscut drept un prieten al Anamariei Prodan, a spus că Laurențiu Reghecampf „trebuie să fie masochist”, pentru că ar fi invitat la botezul fiului său cu noua sa parteneră, Corina Caciuc, bărbați cu care ea ar fi avut legături amoroase în trecut.

Impresara susține că Laurențiu Reghecampf s-ar fi gândit că fosta lui soție ar fi complicele lui Mihai Cristian Rizea, datorită relației lor de prietenie. Antrenorul ar fi mers la vila Anamariei Prodan din Snagov, vineri seara, pe 23 septembrie, ar fi intrat prin efracție și, aflându-se în stare de ebrietate, ar fi lovit-o și ar fi amenințat-o cu moartea pe femeie, declară ea pentru Impact.ro.

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf s-au batut din cauza unei emisiuni din Republica Moldova
Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, despre conflictul violent cu Reghecampf

Impresara a precizat că ea nu este interesată de trecutul Corinei Caciuc și că în ultima vreme a tot fost amenințată.

„De la această emisiune a pornit probabil supărarea lui Reghecampf care nu are legătură cu mine sau copilul meu. Nu mă interesează trecutul amantei lui Reghecampf. Și l-a asumat, să și-l asume, nu mă interesează și nu ne interesează. Familia Prodan se roagă de un an și opt luni de Reghecampf să divorțeze și să ne lase departe de scandalul amantei lui sau de dușmăniile pe care amanta sau prietenii lui le au cu ei.

Nu vreau să fiu băgată în așa ceva. Destul circul este împins la extrem, destul sunt amenințată cu nașul Dobrescu, destul sunt amenințată cu prietenul Besciu, deja atât de mulți prieteni între ghilimele are Laurențiu Reghecampf și mă amenință cu ei încât tremur ca varga. Ca un viorist în concert tremur de frica lor și de frica tuturor”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Impact.ro.

În urma acestui episod regretabil, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns, vineri seara, la sediul Poliției Snagov. Cei doi s-au acuzat reciproc de amenințări și acte de violență. În conflictul violent a fost implicat și șoferul impresarei, un bărbat în vârstă de 47 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe