Anamaria Prodan s-a filmat complet nemachiată! Ce mesaj le-a transmis celor care o critică: „Să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor”

Antonia Iacobescu 12.04.2023, 09:48
Anamaria Prodan s-a filmat complet nemachiată! Ce mesaj le-a transmis celor care o critică: „Să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor”

Anamaria Prodan a avut curajul să se filmeze fără pic de machiaj și le-a dat peste nas celor care au acuzat-o că folosește multe filtre de înfrumusețare. Impresara a publicat pe rețelele de socializare un video în timp ce se demachia, pentru a le face în ciudă tuturor cârcotașilor.

Cum arată Anamaria Prodan fără strop de machiaj

Anamaria Prodan, în vârstă de 50 de ani, s-a afișat nemachiată de rețelele de socializare. Zilele trecute, impresara a mers să se machieze, însă înainte de procedură, ea și-a îndepărtat orice urmă de fard de pe față.

Impresara este tare mândră de cum arată tenul ei fără machiaj și nu a ezitat să le dea peste nas celor care o critică constant, în special femeilor care îi adresează cuvinte dure.

Mă pregătesc pentru make-up, mă demachiez pentru că am avut cremă pe față. Apropo, pentru fraierii ăștia, uite, nu mai avem fard, nimic. Așa arată Anamaria Prodan nemachiată la 50 de ani. 50+. Și slabă, și frumoasă.

Ca să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna la 20-25-30 de ani să slăbiți, să aveți grijă de voi și să arătați și voi așa la 50 de ani. Chiar mă rog pentru voi. În spatele calculatorului e frumos să scrii. Vă iubește Ana”, le-a spus Anamaria Prodan internauților.

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară. Unii au lăudat-o că arată impecabil fără strop de machiaj pe față.

Arăți foarte bine, dar nu te dezbrăca de caracter, care este mult mai important decât aspectul fizic, făcând asemenea afirmații, pur și simplu nu e treaba ta cum arată una și alta la 20-30-40 de ani etc. Ești o femeie inteligenta, bogată, bănuiesc că ai alte activități mult mai importante, nu îți pierde timpul cu așa ceva mai ales în perioada asta de Post, vine Paștele, trebuie să fim mai buni”, au fost unele mesaje.

Cu cine se iubește impresara

După ce a anunțat că este implicată într-o nouă relație, lumea a început să se întrebe cine este bărbatul misterior. Ei bine, din păcate pentru curioși, Anamaria Prodan nu are de gând să dezvăluie identitatea omului care a cucerit-o.

„Noul iubit nu vreau să-l arăt! Nu mai vreau! Lasă-l așa că sunt atât de fericită și împlinită încât nu aș vrea să se întâmple nimic rău! Nu mă mai interesează că lumea vorbește. Despre iubitul meu. Despre viața mea. Dacă ma iubesc sau urăsc la fel.

Nu e treaba mea. La vârsta mea, vreau sa trăiesc frumos fără ură, fără circ, fără nenorociri în viața mea, fără drame! Am tot ce îmi doresc și pentru asta mulțumesc și în culcare și în sculare”, a mai dezvăluit impresara, potrivit Click!

Urmăriți Impact.ro și pe