Anamaria Prodan riscă o amendă uriașă. Ce a făcut la ultimul meci al lui Hermannstadt

Marian Cărăvan 30.07.2020, 13:57

Anamaria Prodan riscă o amendă uriașă după gestul făcut la ultimul meci al lui AFC Hermannstadt. Echipa sibiană a învins cu 2-0 pe Viitorul, iar ceea ce s-a întâmplat după meci îi poate aduce o amendă uriașă impresarei.

După ultimul meci al lui Hermannstadt, Anamaria Prodan riscă o amendă uriașă

Victoria cu 2-0 a lui Hermannstadt în fața Viitorului lui Gică Hagi i-a produs o imensă bucurie impresarei Anamaria Prodan. După fluierul final al arbitrului Ionuț Coza, Anamaria Prodan a ținut să-l felicite pe antrenorul Ruben Albes. Pentru asta a fost nevoită să coboare pe teren la finalul meciului și să se apropie de tehnicianul formației sibiene. Cu acest gest, a încălcat însă protocolul medical stabilit de comun acord între Liga Profesionistă de Fotbal, Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului.

Practic, Anamaria Prodan nu avea ce să caute în zona 1 (Terenul de joc; marginea terenului de joc; tunelul de acces; zona vestiarelor jucătorilor/arbitrilor), în care a pătruns pentru a-și felicita antrenorul după victoria cu Viitorul. Aici în mod normal au acces: jucători titulari; jucători de rezervă; staff-ul din raportul de joc; arbitri; asistență medicală; brancardieri; personal TV; oameni de mingi; stewarzi; voluntari; fotoreporteri; responsabil igienă. Anamaria Prodan nu avea niciuna din aceste calități, iar acum riscă o amendă de 40.000 de lei pentru gestul său.

Anamaria Prodan riscă o amendă uriașă Captură Telekomsport

În urmă cu o lună l-a umilit pe Ruben Albes

1-4 cu Viitorul și 0-1 cu Academica Clinceni au fost primele rezultate înregistrate de AFC Hermannstadt cu Ruben Albes pe banca tehnică a formației sibiene. Înlocuitorul lui Vasile Miriuță a avut astfel un debut de coșmar la gruparea unde investește și Anamaria Prodan. Ea nu deține nicio funcție în acte la Hermannstadt. Fiica sa, Rebecca, este membru în Consiliul Director al clubului.

După rezultatele considerate nesatisfăcătoare, Anamaria Prodan a susținut o ședință cu jucătorii, la Hotelul „Apollo” din Sibiu, nu înainte de a face un gest la care cu siguranță nu s-ar fi așteptat nimeni.

Pur și simplu l-a umilit pe antrenorul Ruben Albes, căruia nu i-a permis să ia parte la ședință, informează GSP. Acesta a fost poftit să iasă afară împreună cu tot staff-ul său.

Albes s-a supus, dar toți au rămas mască”, spun surse din lot, după discuţia care ar fi durat 15-20 de minute.

De atunci, însă, Hermannstadt și-a revenit, a început să câștige și a ieșit din zona minată a clasamentului.

Urmăriți Impact.ro și pe