Anamaria Prodan nu s-a mai putut abţine când a venit vorba despre mama sa, Ionela Prodan. A început să plângă la TV

Ana Anitoiu 30.07.2022, 08:04

Anamaria Prodan nu s-a mai putut abţine când a venit vorba despre mama sa, Ionela Prodan, regretata cântăreață de muzică populară care s-a stins în urmă cu patru ani, răpusă de o boală cumplită. Impresara a început să plângă la o emisiune TV.

Anamaria Prodan, în lacrimi pentru mama ei

Anamaria Prodan, în vârstă de 49 de ani, a cântat cu lacrimi în ochi melodia pe care mama ei i-a dedicat-o atunci când a născut-o. Vedeta a ascultat piesa emoționantă în direct la emisiunea lui Cristi Brancu, care s-a declarat la rândul lui emoționat.

„Această piesă a fost scrisă și cântată de Ionela Prodan în momentul în care a venit Ana pe lume. E o piesă cu atât mai interesantă, cu cât are exact vârsta Anei, ca să zic așa. Acum trebuie să recunosc că și pe mine mă trec fiorii, pentru că o văd pe doamna Ionela în momentul în care eram la ea acasă și îmi povestea de Ana, ce fată grozavă e.

Văd o imagine cu Ana împreună cu doamna Ionela, când erau la spital, Ana a fost o eroină a vieții mamei ei. Când părea că nu e mai nimic de făcut, Ana s-a luptat și a lungit viața Ionelei Prodan.”, a declarat Cristi Brancu.

Anamaria Prodan nu s-a mai putut abtine cand a venit vorba despre mama sa, Ionela Prodan
Anamaria Prodan si Ionela Prodan

Anamaria Prodan, despre lecția pe care a primit-o de la familia ei

Impresara Anamaria Prodan a spus că a primit de la familia ei o lecție pe care a aplicat-o de-a lungul timpului: să nu depindă de nimeni. Vedeta a adăugat că la câte încercări i-a rezervat ei viața, a învățat atât de multe lucruri, încât ar putea să predea la „cea mai tare universitate din lume”.

Impresara a mai spus că n-a așteptat niciodată mulțumiri de la cineva, deoarece că în tot ce a făcut a pus dragoste și pasiune. Anamaria Prodan a precizat că nu s-a gândit să aștepte vreodată mulțumiri nici de la partenerii ei de viață sau de la copii.

„Pentru că asta este o chestie care vine dinăuntrul nostru, ține de caracter și de măreție. Că nu trebuie să spui cuiva: Mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine!. Eu ar fi trebuit să simt lucrurile astea. Cuvintele pentru mine nu au valoare. Eu vreau să văd fapte.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Mama impresarei, Ionela Prodan, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară, a murit la data de 16 aprilie 2018, la vârsta de 71 de ani. Anamaria Prodan a dezvăluit la un moment dat că artista a învățat-o să nu uite de unde a plecat și să respecte și să iubească oamenii, iar ultimul lucru pe care i l-a spus a fost să aibă grijă de ea și de copii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...