Anamaria Prodan, mărturisire neaşteptată în plin divorţ de Reghecampf: „O să înfiez un copil”

Iancu Andreea 14.10.2021, 16:36
Anamaria Prodan, mărturisire neaşteptată în plin divorţ de Reghecampf: „O să înfiez un copil”

Familia Prodan-Reghecampf traversează o perioadă dificilă, în contextul în care, în ultima perioadă, au apărut numeroase zvonuri cu privire la divorț. În timp ce Laurențiu Reghecampf păstrează tăcerea în cazul tensiunilor din relația sa cu Anamaria Prodan, soția antrenorului a făcut recent o mărturisire. Impresara a recunoscut că își dorește să înfieze un copil.

Anamaria Prodan pregătită să înfieze un copil

Singura impresară și agent FIFA din România este admirată și invidiată deopotrivă de mulți. Viața vedetei este însă un veșnic zbucium între carieră și viața de familie. Pentru că în ultima perioadă, aceasta din urmă a fost mai degrabă zdruncinată de scandaluri și zvonuri cu privire la divorț, Anamaria Prodan a preluat sarcina de a-i apăra pe cei dragi ei. De altfel, în plin scandal de divorț, soția lui Reghecampf se gândește la copiii ei. Deși are două fiice în urma primei sale căsnicii, și un fiu împreună cu Reghe, Anamaria Prodan uimește pe toată lumea și recunoaște că se gândește să înfieze un copil.

Aş mai vrea să fac un copil, dar nu mai pot. Aş fi vrut… Probabil o să înfiez unul. E cel mai frumos lucru pe care îl poate face cineva pentru un copil. Orice bărbat mai pleacă, dar atunci când găseşti un bărbat adevărat îşi face mai întâi familia fericită. Un bărbat care pleacă la primă adiere de vânt e un bărbat slab, care nu merită. Sunt curtată pentru că bărbatul e un cuceritor prin natură. Eu sunt o femeie dar gândesc că un bărbat. Ştiu că dacă m-aş fi culcat cu cineva din fotbal nu aş mai fi fost cine sunt azi, mereu m-am întors acasă. Nu am fost niciodată într-o vacanţă, nu am planificat niciodată o vacanţă. Sunt o femeie super înţeleaptă, ştiu să tac şi când să vorbesc când trebuie, a spus Anamaria Prodan, la Teo Show, la Kanal D.

Anamaria Prodan, pregătită să înfieze un copil
Anamaria Prodan, alături de soțul său, Laurențiu Reghecampf

Impresara mărturisește că pentru ea familia reprezintă totul

Anamaria Prodan pare să își găsească mereu echilibrul în sânul familiei sale, alături de soț și de copii. Deși cariera i-a împins către colțuri diferite ale lumii, inclusiv fiicele sale studiind peste hotare, atunci când s-au confruntat cu greutăți s-au refugiat unul lângă altul. Cu universul familiei zdruncinat de tensiunile și zvonurile apărute în presă, Anamaria Prodan susține în continuare că cea mai mare bogăție a sa este familia. În ciuda conturilor pline și a vieții luxoase pe care o trăiește, impresara apreciază prezența oamenilor dragi alături. Totodată, aceasta le sfătuiește pe tinere să fie ambițioase și să își clădească singure propriul viitor.

Bogăţia este familia, nu maşini scumpe sau case. Am muncit mult, am ajuns la vârsta asta, sunt ok, dar adevărata bogăţie sunt copiii mei. Sfătuiesc toate fetele tinere să facă ceva în viaţă, nu să stea în pat. Nu aş putea nciodata să stau la mâna unui bărbat. Trebuie să ai ambiţie, să vrei să faci ceva, să ştie toată lumea numele tău, a mai menționat impresara.

„Mi-e dor de mama”

Ionela Prodan, mama Anamariei Prodan, se stingea din viață în aprilie 2018, lăsând un gol imens în sufletul fiicelor sale. Impresara regretă pierderea mamei sale, despre care mărturisește că existau zile în care nu reușea să o sune, fiind mult prea prinsă să se ocupe de cariera sa.

Mi-e dor de mama, e un gol pe care nu îl pot umple. Mă trezesc dimineaţa şi îmi dau seama că atunci când trăia nu o sunăm cu zilele. Acum o plâng…Ştii cât de scurtă e viaţa? Nici nu îţi dai seama. E doar una şi trebuie trăită la maximum. Nu am regrete, dar aş fi vrut să fac în tinereţe, dacă aş fi avut mai multă minte, mai multe. Nu am ascultat de nimeni niciodată, am făcut întodeauna cum am vrut să fac eu. Aşa am putut să dau vina numai pe mine, a povestit Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...